Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


AniTiger
4.0/5

Összességében ​egész pofás rész volt, bár az egész szituációt utálom, de végre elkezdtek a rosszak is halomra pusztulni.
Mirajane demon take overje és a harca tetszett.
Szeretném, ha Gajeel “jó” lenne, mert shippelem Levyvel :D


Szinte ​minden egyes alkalommal, amikor elkezdek olvasni egy kötetet rá kell jönnöm, hogy egy csomó érzelmet szabadít fel bennem ez a sorozat és egy csomó alkalommal a meghatódottságtól sírva tudnék fakadni, pedig nem is vagyok sírós! Nagyon szeretem, hogy mekkora hangsúlyt kap a barátságok fontossága, és hogy az ember nincs egyedül, amíg vannak barátai. Na meg persze ott van Mira és Elfman testvéri kapcsolata, amit nagyon imádok! Csodás csata jelenetek voltak ebben a kötetben, imádom, hogy Lucy mennyire jó. Elsőre az ember azt hihetné, hogy ő is csak az az idegesítő lány manga karakter, de minden egyes harcban megmutatja, hogy egyedül is megoldja a dolgot! Mivel mostantól elfoglaltabb leszek a hónap végéig, számíthatott a manga olvasásaim számának a megnövekedésére!


Erzascarlett
5.0/5

Végre ​Mira is megmutatta milyen erőt is rejteget, nagyon király volt, kíváncsi lennék, hogy le tudná-e győzni Erzát egy komoly harcban. :)


beitghanima
5.0/5

Erdekesek ​ezek a fejlemenyek :) tetszik, tetszik :D
Es hogy Mira??!! Egyszeruen szuper! Kezd kedvenc lenni. Szerintem biztos bonyolult a hattere is (nagyon kivancsi lennek ra).


becky_b
5.0/5

Luxus ​( Laxus ) megőrült. Én mondom, ez a gyerek nem normális. :O


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók