Ajax-loader

A ​párizsi könyvkereskedő, Jean Perdu számára a regény olyan, mint a gyógyszer. Pontosan tudja, hogy milyen könyvre van szükség, hogy meggyógyítsa a megsebzett lelket. Könyvtára egy valóságos irodalmi gyógyszertár. Jean mindazokon segít, akik betérnek hozzá, egyedül saját gyötrelmeire nem talál megoldást.
21 évvel ezelőtt, egy este, míg ő aludt, szerelme kilépett az életéből. Csak egy levelet hagyott hátra, amit a férfi azóta sem olvasott el. A veszteséget kínzó emlékként őrzi ennyi év után is. A fájdalom, a büszkeség és a sértettség börtönében éli mindennapjait, mígnem egy nyári délután új lakó költözik a szomszédba. Az elvált asszony olyan érzéseket ébreszt Jeanban, amelyek létezését a férfi már rég elfelejtette. Ekkor újra a kezébe veszi szerelme búcsúlevelét, és olvasni kezdi…
Egy pillanat alatt minden megváltozik, és a férfi többé nem menekülhet az elmúlt évek gyötrelmei elől. Mindent hátrahagyva elindul, hogy szembenézzen a fájdalommal, a múlttal és önmagával.
Egy olyan utazás veszi kezdetét, amely keresztülvisz Franciaország csodálatos tájain, és eközben feltárulnak különös sorsok, és barátságok szövődnek. Az érzések, a gondolatok és az emberek lassan átformálódnak, hogy lezárulhasson a múlt, és helyet engedjen a jelennek és a jövőnek.

Értékelések
4.0/5 - 7 értékelés alapján

MésziAnna
3.0/5

Sajnos borító alapján ítéltem meg a könyvet. Hihetetlenül vonzott a végtelen levendulamező… de sajnos nem az ültetvényeket jártam végig a könyv olvasása során, hanem az emberi érzelmek rejtett zugait. Egyáltalán nem mondom rá, hogy rossz könyv….csupán rosszkor olvastam. Hihetetlen mély mondanivalója van, mély érzelmeket, az emberi élet legfájdalmasabb érzéseit dolgozza fel…de sajnos pont egy boldog időszakomban olvastam így inkább fájt, mintsem feloldozott.

Ajánlom azoknak, akiket éppen valamilyen veszteség ért.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/ertekelesek/2943302A szerelmeink àlmaiban halhatatlanok vagyunk.
Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

85.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók