Ajax-loader

Willow ​Chance egy tizenkét éves zseni, megszállottja a természetnek és diagnosztizálásnak. Nehezen kommunikál az emberekkel, de a fejszámolás mindig megnyugtatja. Willow-t még csecsemőkorában örökbe fogadták, és nevelőszülei mellett minden könnyűnek tűnt, boldog, csendes életet élt… egészen mostanáig.
Willow világa hirtelen tragikusan megváltozik, amikor nevelőszülei meghalnak egy autóbalesetben. A lánynak egyedül kell szembenéznie egy számára érthetetlen világgal. Szerencsére Willow hamar pártfogókra talál, ám a körülmények nem engedik, hogy új otthonra és új családra is találjon. Elindul az embert próbáló harc, melynek hajtóereje az őszinte szeretet.
Megrendítő és egyben felemelő történet arról, hogyan illeszkedhet be egy különc gyerek a világba, és hogyan fogadhatja be őt saját környezete.

Értékelések
5.0/5 - 2 értékelés alapján

Katona Kitti
5.0/5

Örökbefogadás (part1), piros kalap, növények minden mennyiségben, Willow Chance. Egy elbűvölő kislány tele élettel, reményekkel, felnőtteket felülmúló tudással, szeretettel. Annyira magával ragadott a történet, hogy a nap végére már úgy éreztem, hogy 7esével faltam az oldalakat.
Bővebben a linkre kattintva.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://kyszy.blog.hu/2016/06/16/7esevel


Imádtam. Csak ajánlani tudom :)


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

29.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók