Ajax-loader

“Könyvem ​nem »szakácskönyv«, legalábbis a szó régi értelmében nem, hiszen sok közismert étel leírása nincs meg benne. De nem is ez volt a célom. A mai dolgozó nőknek szeretnék néhány tanácsot, ötletet adni arra a szinte naponta elhangzó kérdésre, hogy “mit főzzek ma?”. Lehet rövid idő alatt is jót és táplálót főzni, ünnepi ebédet készíteni és vendéget várni úgy, hogy a háziasszony ne merüljön ki, ne legyen a főzés, a háztartás rabszolgája és áldozata. Csak szakítanunk kell a régi szokásokkal, és ésszerűsítenünk kell az étkezést is.
Könyvemben a megváltozott főzési igényeknek megfelelő recepteket igyekeztem összegyűjteni, tehát főleg húsos és hústalan egytálételeket, gyorsan elkészíthető húsételeket, a főzelékek, a köreteket, a saláták és a mártások közül pedig azokat, amelyek változatosabbá tehetik étrendünket. Szeretném, ha a bőséges reggeli fogyasztásának szokása elterjedne, ezért foglalkozom külön a reggelire adható ételekkel."
Így foglalja össze a könyv célját Pelle Józsefné, a Rádió főzési tanácsadójának gyakori szereplője. Reméljük, hogy a három kiadást megért “Bogrács és kukta” után ez a könyv is tetszeni fog minden háziasszonynak.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók