Ajax-loader

,, ​A kétlábúak elég kiszámíthatatlan, ingatag lények, de ha megfelelően tudjátok kezelni, akkor könnyedén az uralmatok alá hajthatjátok őket. Ahogy én, az egész világot…”
Demény, aki a szerénységet hírből sem ismeri, karizmatikus egyéniségének köszönhetően szinte fénysebességgel több tízezer hódolót szerzett. Jogosan.
A négylábú diktátornak rengeteg ugatnivalója van, amit meg kell osztania a világgal. Az egyedi humorral fűszerezett sorok között kitűnik a felelős állat- és gazditartás fontossága, és hogy a boldogsághoz gyakran nem kell más, csak töpörtyű, béka, hosszúcombú csajok és egy melegszívű kétlábú.
Demény nem csupán az első kortárs magyar íróvizsla, de egyben a deményista filozófia megalkotója, véleményvezér, gazditréner és békászó bajnok, de töpörtyű-minőségellenőrként is rövid idő alatt komoly elismertségre tett szert. Ráadásul celEB.
2009 körül született Fejér megyében, de kölyökkorát és családi hátterét homály fedi. Életének első hónapjait méltatlan körülmények között, rácsok mögött töltötte, ez meghatározta későbbi munkásságát. Valódi fordulatot az jelentett számára, amikor örökbe fogadta a kennelsorra tévedt, jobb sorsra érdemes kétlábút, Magos Juditot, akit ma már csak Gazdinak szólít, és aki egyben Demény korszakalkotó és humorral gazdagon átszőtt ugatásait lejegyezte.
A négylábú írónak ez az első könyve, amelyről a tőle megszokott szerénytelenséggel állítja: ALAPmű.
,,A gazdik nem tökéletesek, hogyan is lehetnének, hiszen nem kutyák.
De épp ezért a bénaságért, ezekért a kedves hibákért lehet őket annyira szeretni.
Meg persze a töpörtyűért.
Főleg a töpörtyűért."
EL FOGOD OLVASNI.
ALAP.

Értékelések
4.5/5 - 3 értékelés alapján


Kitti
5.0/5

Igazi megmosolyogtató és szórakoztató könyv egy egoista, diktatórikus vizsláról, aki természetesen jobbá szeretné tenni a világot. Illetve jobbá is tette. Demény első könyve görbe tükröt tart jelen korunk elé: milyen felszínesek is vagyunk mi kétlábúak, hogyan bánunk kutyáinkkal és amúgy mennyire rosszul is csinálunk mindent. Kötelező minden békepárti kutyabarátnak. Sőt ALAP!

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://konyvkihivas.hu/index.php?p=konyvadatlap&cim=De...


Nikii
5.0/5

Nagyon jó könyv, nagyon tetszett a stílusa, sokszor vicces, néhol szomorú, fontos mondanivalóval. :)


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

100.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók