Ajax-loader

Szerencsés ​az, akinek öregkorára megadatik a visszaemlékezés képessége. És lehetősége. Még szerencsésebb, akinek van is mire visszaemlékeznie. Hátha még kedve is van hozzá! Biztos vagyok abban, hogy még sokan (itt) vagyunk, ilyen szerencsések. A mindig új meg új szerencsések jöttével pedig a derűs anekdotázás társasági szokása soha nem fog elmúlni.
Tudom, hogy a városalapítás hősei már elmentek, de a hősök tanúi és fiai még együtt vagyunk, akik első kézből ismerjük, őrizzük a legendákat. E könyv utolsó, üresen hagyott lapjai arra szolgálnak, hogy – amennyiben kedvük támad – mások is anekdotázzanak, nosztalgiázzanak, mesélgessenek, írjanak megélt régi időkről.
Ady Endrétől kölcsönzött szavakkal pedig biztatom és köszönöm is a mindig újakat: fel fiúk, csak semmi félelem! Van dolgotok. Ma is vannak, holnap is lesznek anekdotákba foglalható, megőrzésre érdemes, kacagtató városi történetek, emberek, esetek, butaságok, fonákságok. Nem ússzátok meg! Nem kerülhetitek el, hogy rajtatok is kacagjon az utókor!

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók