Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


vikcs
5.0/5

Számtalanszor ​elolvastam a könyvet, mert olyan akartam lenni, mint Ashleigh. Lovak között felnőni, minden nap hozzájuk szaladni haza, belefúrni az arcomat a puha, selymes szőrükbe, érezni azt a különleges illatot, ami csak Nekik van, érezni a testének a melegét, hogy mennyire erős ez a csodálatos állat, mennyire hatalmas, mégsem bánt, mégis barátként tekint rám. Azt hiszem, ez egy örök álom marad, de örülök hogy átélhettem a lány szemén keresztül, és remélem sok ilyen emberke van a világon, aki nem hagy elveszni egy apró, pici Csodát. :)


Nóci
5.0/5

Ebben ​a könyvben Csoda és Ashleigh rengeteg megpróbáltatáson megy keresztül. Lenyűgöző, az, hogy senki, mégcsak esélyt sem ad Csodának, azt hiszik, nem lehet megmenteni, kivéve Ashleigh.
Vajon képes-e csodákat tenni egy kislány szeretete? A válasz: igen. A szeretetnek olyan ereje van, ami bármire képes, szinte minden sebet begyógyít, legyen az lelki, vagy akár testi seb.
Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet, illetve a telivér sorozat köteteit is. :)


zsezse2001
5.0/5

Szerintem ​csodálatos ez a könyv :) Csodás xd


KisCsikós
5.0/5

Bár ​ránézésre már “kinőttem a mesékből”, úgy gondolom, ilyen téren sosem fogok igazán felnőni… Szeretem az ilyen lovas regényeket, mert jó kikapcsolódást nyújtanak arra a kis időre, amíg olvassa őket az ember. Nincsenek benne nagy csattanók, kiszámíthatatlan fordulatok, nagy cselekmények, időnként még teljesen értelmetlen döntések és reakciók is előfordulnak bennük. Mégis, egy pillanatra félre lehet tenni a világot, és olvashatok olyan gyerekekről, akiknek megadatott az, hogy lovak mellett nőhettek fel, s így ösztönösen tudnak bánni velük. Nekem sajnos csak nagy vágyam volt a saját ló gyerekként, és bár talán egyszer még lehet majd, de addig is legalább olvasok róluk egy kicsit. :)


Brigi1994
4.0/5

Szeretem ​az ilyen rövidke lovas regényeket. Nem mindig értem, hogy a karakterek miért reagálnak, úgy ahogy reagálnak, de gondolom ez azért van, mert fiataloknak készült. Néha azt érzem, hogy túlságosan is félnek valamitől, aztán meg csak nézek, mikor leszidják a főhőst, hogy ez tényleg ekkora probléma? Az előbbieket csak úgy általánosságban mondtam, mert ez már nem egyszer megesett velem, persze az ellenkezője is. Nos, máshogy értékelek dolgokat.
Ez a regény különösen tetszett, mert számomra nagyon élethűek benne a lovak. Különlegesek, egyediek, de nem csinálnak hihetetlen dolgokat. És ez a regény folytatására is igaz, legalábbis annyira, amennyit én olvastam.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás

Címkék

Kollekciók