Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Naiva
4.5/5

Olyan ​régóta megvolt ez a könyv. #Két éve teljesen ingyenes az Amazon-on.# én meg ilyen sokáig vártam vele. Ha tudtam volna előre, hogy ennyire intenzív…
Nem találok szavakat, az érzések, amiket most ezután érzek, olyan ellentmondásosak és csak kavarognak. Uhh, de nagyon beteg, de annál izgalmasabb történet egy fiatal nőről, akit akarata ellenére elrabolnak, és teljesen kiszolgáltatottá válik. Csak úgy válhat ismét szabaddá, ha betartja azokat a szabályokat, amiket lehetetlenség betartani. Tele csavarral és eléggé felkavaró történet. Inkább thriller, mint Dark Romance. A kémia nagyon erős a szereplők között.
A pasi persze szexi, nagyon jól néz ki, nagyon gazdag, meg szuper intelligens szexisten. #Ezek nélkül nem is lehetne romance#, de a lényeg, hogy egy pszichológus eléggé komoly diagnózist tudna felállítani (Anth)Tony Rawlings személyiségéből. Utáltam. Imádtam. Gyűlöltem. Grrrr.
Claire-t nagyon bírtam, mert erős, kitartó, aki az eszét is tudja használni.
Megyek is, esek neki a folytatásnak, mert utálom a függővégeket.


csillagka
3.0/5

Befejeztem! ​Igen, befejeztem! (varázsgomb(a)moly-on) Sajnos, eddig és nem tovább. Olvasva az értékeléseket csak vártam végre valami történjen, de semmi! egyszerűen iszonyúan untam a kompenzációt. Nem értettem se Tony-t, se Clairét, és hogy őszinte legyek nem is akartam a végére megérteni. Lapos, a véget nem érő vásárlás, rongyrázás csak még inkább elkedvetlenít.
Végül nem tudtam kivárni míg történik valami, megint megállapítottam sajnos a mai pszicho-thriller light nem az én műfajom. Tomy meg se karcoltam azt a szintet ahol valakit manipulátornak lehessen nevezni.(pedig nagyon szeretem őket, és sokat megtudok bocsájtani nekik) Egy erőszakos $@!% attól nem lesz okos, hogy sok a pénze, egy olyan akció se történt a könyv 60% alatt ahol ne a testi erejétől való félelem mozgatta volna a cselekményt. (persze lehet, mondom, lehet, kihagytam valami érdekeset ami később derül ki) Kiesett a kezemből, és innen már nincs visszaút.


felícia97
4.5/5

Édes ​Istenem nem is tudom mit mondhatnék.Most hogy befejeztem a könyvet csak ülök és nézek magam elé és nem tudom mit is írhatnék.Egyszerűen nincsenek szavaim arra amit olvastam és átéltem.Lelkileg régen tett már ennyire taccsra egy történet.Mondhatott bármit a fülszöveg,nem tudott felkészíteni igazán arra a mi a lapok között várt.Sem a cselekmény szempontjából,sem pedig azokra az érzésekre amiket kiváltott.Nem tudom azt mondani hogy tetszett vagy hogy szerettem,sőt néhol egyenesen gyűlöltem ezt az egészet,ugyanakkor olyan hatást és érzelmeket tudott kiváltani belőlem amiért mindezek ellenére sem tudtam abbahagyni.Lenyűgözött és magával ragadott,a végén pedig hatalmasat ütött az egész történet. Hiába lehetett sejteni már a kezdetektől hogy valami komoly van a háttérben,és hiába tudtam hogy a történet második fele túl szép ahhoz hogy igaz legyen és ez az “idili” kép nem maradhat így mégis megdöbbentő volt amikor kiderül az igazság.És biztos vagyok benne hogy ez még csak a negyede ennek az egésznek és több mindent nem tudunk még mint amit igen….Nagyon részletes és kidolgozott volt az egész történet,apránként kapjuk a tényeket és a dolgok sokáig csak felesleges infónak tűnnek,míg a végén végül összeáll a kép.Ugyanakkor a könyv felétől egészen szinte a lezárásig gyakran túlzóan részletesnek éreztem a könyvet.Lehet ha néhány jelentéktelenebb dolgot nem domborít ki annyira nem lett volna ennyire hosszú a könyv,és valószínűleg nem untam volna néha ezeket a részeket.Ezért nem tudok végül 5 csillagot adni,de sokkal kevesebbet sem mert ennek ellenére se tudtam hosszú időre félretenni a könyvet annyira érdekelt.Végtelenül sajnáltam Claire-t mindazért amit el kell szenvednie csak azért mert az aki.Fájt olvasni a szenvedéseit,és sajnos a kevésbé rossz percek se tudtak igazán mosolyt csalni az arcomra mert mélyen belül éreztem hogy mindez csalóka.Néha legszívesebben rákiabáltam volna Claire-re hogy fusson vagy mondja el valakinek a történteket,de ő pontosan tudta hogy Anthony elől nincs menekvés…. Mégis képes volt túlélni és ez nagy szó.Anthony Rawlings maga az ördög; egyszerűen gyűlöltem őt a tetteiért,és bár voltak pillanatok amikor azt mondhattam volna hogy kezdem kicsit megkedvelni de ez nem tartott sokáig.Nem tudom hogy ez valaha is lehetséges lenne-e azok után amik itt történtek. Tuti hogy mazochista vagyok de egyszerűen muszáj megtudnom mi lesz ezek után,hogy mi mindent tartogat nekünk az írónő,még akkor is ha az ennél is jobban össze fog törni.Az viszont biztos hogy a Consequences sorozat már most felejthetetlen számomra.


borostyan
0.5/5

Szóval ​adott egy beteg állat, aki folyamatosan megaláz és bántalmaz egy nőt.
Mert oka van rá…
A nők meg világszerte elalélnak és olvadozva a lába elé omlanak… mert pénze van és jól néz ki. És felháborodunk, amikor a férfiak felemlegetik, hogy a nőknek szerintük csak ez számít.
A való életben merem remélni, hogy ez a beteg állat {{a rendőrségen végezné}}. Claire pedig összeszedné az önbecsülését annyira, hogy {{hamarabb}} otthagyja a ****ba. Mondjuk az első lehetőségnél. Ki a fene képes romantikusnak tartani, hogy {{félholtra verte a szerencsétlen nőt?}} Szánja bánja, milyen romantikus! Ja, nem. Továbbra is beteg.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók