Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ey ​#szó# név: Gerard


A ​kisebb szegmensek elég kitalálhatóak, főleg ha az ember tudja, hogy mire figyeljen. Persze emellett van egy kis ismétlődés is a kisebb részek felépítéseiben, ezért is kitalálható. Viszont ez nem veszi el az ember kedvét a manga olvasásától, mert a karakterek elragadóak és a történet is egyre inkább szélesedik ki. Még mindig nagyon szeretem a bajtársiasságot, ami folyton jelen van a Fairy Tail-ben. Emellett pedig nagyon tetszik, ahogy Natsu folyton fejlődik és erőből oldja meg a dolgait. Erza még mindig az egyik kedvencem ebben a mangában és nagyon örülök, hogy egyszerre ennyit kaptunk belőle az előző és ebben a kötetben. Alig várom, hogy folytassam!


AniTiger
5.0/5

Tetszett, ​de a kötet fejleményei megjósolhatóak és kilogikázhatóak. A testhez tapadó, elasztikus sztreccs-ruci a BossFightnál sokkolt.

Off – Viszont öcsém rájött, hogy az egyik kedvenc mangáját olvasom és le akarja spoilerezni, hol van Natsu sárkánymostohája. Hát milyen ember az ilyen?!


beitghanima
5.0/5

Erza ​tortenete itt szerintem lezarodik .. egyelore. De viszont ez volt eddig a legjobb resz. Meg egyszer el kell mondjam, hogy mennyire imadom a grafikat. Szuper! Es ahogy valtozik a tortenet ugy vilagosabb vagy sotetebb nemcsak a rajz de az iras es a betutipus is. Imadom azokat a mangakat, amelyek igy hangsulyoznak :)
Alig varom a tortenet folytatasat, mert idonkent habar eleg laposnak tunik, de osszegezve szuper.


Erzascarlett
5.0/5

Natsu ​és Erza párosa dinamikus és legyőzhetetlen, nagyon érdekes őket együtt látni.


becky_b
5.0/5

Tele ​fordulatokkal ( várt és váratlanokkal egyaránt ), rengeteg nevetéssel és könnyel… igen, most már, ha akarnám sem tudnám abbahagyni.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók