Ajax-loader

Középiskoláink ​sokszínű rendszerében bizony, nehéz eligazodni. A gimnáziumi, szakközépiskolai és szakiskolai képzések, négy- és öt évfolyamos programok, kéttannyelvű és tehetséggondozó intézmények kavalkádjában nem könnyű eldönteni, hogy melyik iskola lesz gyermekünk számára a legmegfelelőbb.

Iskolaválasztó kiadványunkat azért hoztuk létre, hogy segítsük ezt a jelentős, a gyermek legfogékonyabb éveit meghatározó választást. Kötetünkben igyekeztünk felsorakoztatni a döntést megkönnyítő szempontokat, a gyermek tanulási stílusától kezdve az iskolákkal való ismerkedésen át a konkrét adatok értelmezéséig.
Az első részben összegyűjtöttük, mi mindent érdemes mérlegelni, mielőtt kiválasztanánk a legmegfelelőbb középiskolát. Ez a rész tartalmazza a tájékozódás szempontjait, a különböző intézménytípusok bemutatását, és nem utolsósorban a meglehetősen bonyolult felvételi eljárás leírását, hogy ne csak az intézményrendszerben, de magában a felvételi folyamatban is biztonsággal tájékozódjunk.
Kötetünk második részében bemutatjuk az összes magyarországi középiskola jellemző adatait. Itt megyék szerinti bontásban megtalálhatják, és egymással is összehasonlíthatják a szóba jöhető intézményeket. A mérlegelést megkönnyítendő közöljük az összes iskola 10. osztályos kompetenciamérés eredményeit csakúgy, mint néhány jellemző infrastruktúra adatot.
Reméljük, a kötetben található szempontok, tények és információk segítenek a legmegfelelőbb döntés meghozatalában.
Jó böngészést és örömteli középiskolás éveket kíván
A Kölöknet csapata

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók