Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Az ​eddige részek közül ez tetszett a legjobban.
Ash, Meghan és Puck megint együtt vannak, és közösen nekivágnak egy újabb kalandnak. Most minden a trónbitorló és a közelgő csata körül forog. Egyedül Meghanra vár, hogy megmentse Tündérföldet.
Az egész annyira izgalmas volt, megint úgy éreztem, mintha én is ott lennék az egésznek a sűrűjében. Sikerült megkedvelnem az új szereplőket is: Glitch, Beretva és a többiek. Habár meg kell mondjam, egy bizonyos macskát nehéz felülmúlni :D
Volt, hogy Meghantól az elején a falra másztam, mivel annyit értetlenkedett… és az a pofon. Juj, azt nagyon nem kellett volna, szerintem nagyon igazságtalan volt.
Lényeg a lényeg, olvassátok :) és ide a következő részt :)


Szücsi
4.5/5

Az ​jutott eszembe, amikor leültem, hogy megirjam ennek a könyvnek az értékléset hogy valójában meg most is csak próbálom felfogni hogy vége. Eljutottam a harmadik részhez.
Nem terveztem hogy ilyen hamar befejezem. A könyv kb elso 180 oldalát olvastam el elöszor. Aztán tegnep este folytatam,gondoltam jó kis esti mese lesz. Erre ebből az lett hogy reggel 6 is elmult mire az utolsó sorokat olvastam. Letehetetlen. Pörgöd,izgalmas, varázslatos. Ahogy egykor Ethant raboltak el a tündérek úgy most az én szivemet is sikwrült megkaparintaniuk. Mocskos kis tündérek,hát nem szégyelitek magatokat? :D
És a vége…még szerencse hogy pár bapja megszereztem a folytatást angolul igy nam kapok idegbajt ami akkor érne ha a magyar megjelenésre várnék :D
Köszönöm szépen Julie hogy megírtad ezt a csodálatos mesét aminek hála több éjszakán át álmaimban egy varázslatos tündérországban vesztem el,akárcsak a könyved lapjai között egy bizonyos sötét lovaggal…❤


Naiva
5.0/5

Szerintem ​ez a sorozat részről-részre jobb és jobb. Eddig ez a része tetszett a legjobban. Ami szerintem ritkaságnak számít. A sorozatok nagyobb része pár rész után inkább kifullad, kevésbé lesz izgalmas. Szerettem ezt a fajta romantikát, amit az írónő Meghan és Ash köré épített. Annak kimondottan örültem, hogy az írónő nem érezte szükségét, hogy részletezze a „nagy jelenetet”. Anélkül is lehetett érteni, hogy miről van szó. Meghan rengeteget fejlődött az első részhez képest. Ash-t pedig, ha lehet még jobban megkedveltem. Végre egy pasi, aki nem kötelezi a lányt arra, hogy csak megfigyelő legyen a pálya széléről, miközben háború van. Az írónő igazán varázslatos világot teremtett, miközben a szereplők folyton mozgásban vannak. Ezért sem válik unalmassá a könyv, amit képtelenség volt letenni.
Rengeteg mosoly, néhány könnycsepp és jó pár nem várt, ügyesen megírt fordulat jellemezte a sorozat harmadik részét. Érdekel a folytatás.


christine
5.0/5

Eeez ​a rész nekem nagyon-nagyon tetszett.

Puck miatt bőgtem egyett annál a bizonyos résznél. Aztán minden gondolkodás nélkül orrba vágtam volna. Csak úgy.

Ash-t is, ha már az orrbavágásnál tartunk. Jól esne, mert bármennyire is imádom, nagyon nem tetszik a viselkedése. Csak takarodjon szépen vissza oda, ahova tartozik.

Meghan karakterfejlődése szemmel látható, aminek nagyon örülök. A mulya, naiv lányból egy erős, magabiztos nő vált. Imádom. ♥

Nem tudom, mikorra tervezi a kiadó a következő részt, de már nagyon várom.

Azt is, hogy ezek a könyvek a polcomon pihenjenek. Megéri őket elolvasni, megszeretni, mert az első percben magukba szippantottak.


ViveEe
4.5/5

Ki ​vagyok borulva, hogy még mindig nincs kiadva magyarul a folytatás, pedig most lett igazán érdekes a történet.

Még mindig nem 5*-os a történet, de nagyon tetszett ez a rész.
Az elejét picit untam, aztán a középső felkészüléses rész már kezdett érdekes lenni, a vége pedig már fantasztikus volt. Szét izgultam magam.
Nagyon tetszett a vasvilág leírása, a különböző teremtmények. Kedvelem az ilyet.
Én az egész könyv alatt éreztem a feszültséget, a reménytelenséget. Egyedül Ash hozott némi lágyságot a történetbe. Kellett is.. a keményfiú. :D
Kacor most vált kedvenccé, a beszólásaival (“Kétségbe ejtesz ember, még ezt sem tudod?!”). Kicsit aggaszt, hogy egy macskába szorult az egész pereputtyból a legtöbb bölcsesség. De akárhogy is, Meghant se kell félteni.
A végén pedig valami nagyot lép az író, igazán megdöbbentett, mert kevés író tesz ilyet, de én azért megnyugodtam, hogy ebben is van egy pici csavar. Megszorongatta minden szempontból a szívem.
És most aztán nagyon érdekel a történet. Nem bántam meg, hogy a kezdeti nehézségek ellenére is folytattam a sorozatot, mert elég jó. Most már én is szívből ajánlom. :)


deen
5.0/5

Bátran ​megadom ennek a kötetnek az öt csillagot. Amit eddig hiányoltam, az most benne volt, ami pedig idegesített, az eltűnt. Meghan, Ash és Puck végre együtt szállnak szembe Tündérföldét fenyegető veszéllyel és mindhárman meghozzák a maguk áldozatát. Meghan azért egy kicsit még mindig butácska volt, de a végére azért csak sikerült felnőnie a feladathoz. A cselekmény egyszerűen magával ragadott, izgalmas és érzelmes volt, voltak benne fordulatok. A kedvencem ezúttal is Kacor volt, aki mindig mentette a helyzetet, még ha folyton morgolódott is emiatt. A Tél és a Nyár udvara is olyan oldalát mutatta, amit eddig még nem és még Mab is képes volt néha jól cselekedni. Ash-t nagyon sajnáltam, de számítottam egy ilyen befejezésre. Remélhetőleg be tudja tartani az ígéretét és visszatalál az úton, amelyen elindult. Mindent összevetve ezt a rész élveztem a legjobban és érdemes volt elolvasni.


molly_
5.0/5

Éééés, ​a harmadik kötet elolvasásával hivatalosan is ez lett az egyik kedvenc sorozatom. Imádtam! Főleg Puckot. És Kacort. Meg Puckot. És az epic csatajelenetet a végén. Meg hogy Ash végre kitört a jégcsap szerepből, és mutat valami érzelmet. #Ja, meg Puckot!# <3
Robin pajtásnak üzenném, hogy ha megunta, hogy Meghan után futkározik, hozzám bármikor jöhet, a szekrényajtóm mindig nyitva áll előtte! ;)
Bővebben: http://seholsetalallak.blogspot.hu/2015/04/julie-kagawa-vaskiralyno.html


Deziréé
5.0/5

Ezennel ​hivatalosan is a legizgalmasabb köteté nyilvánítom ezt a könyvet a Vastündérek sorozatból.
Jaj már most annyira várom a folytatást, majd kiugrok a bőrömből.
Olyan izgalmas volt a történet, alig jutok szóhoz, azért hadoválok itt össze meg vissza, mert egyszerűen szavak nincsenek rá mennyire csodálatos történet. Meghan és Ash szerelme egyszerűen annyira fantasztikus, a szerelem valóban legyőz mindent olyannyira erős.
Nekem mindenképpen Robin pajtáshoz húz a szívem, ő a kedvenc karakterem Kacor mellett.
Imádtam minden sorát, hogy miért halogattam azt nem tudom, de szégyellem magam miatta. Kb. a felétől szinte csak olvastam és olvastam és azon kaptam magam, hogy mindjárt végzek is a történettel. Akartam is meg nem is befejezni a könyvet, nem akartam elköszönni a szereplőktől, de muszáj volt, mert olyan kíváncsi voltam a végére.
Mikor már kezdem megnyugodni, hogy ez az végre van megoldás, az írónő csavart egy hatalmasat a történeten és én tátott szájjal olvastam a folytatást. Alig hittem a szememnek, még vissza is olvastam, hogy valóban helyesen olvastam-e vagy csak a szemem káprázik, de nem. Valóban így alakította a kedves alkotó a cselekmény szálat és én teljesen elvesztem. A földbe tiport ez a könyv a rengeteg izgalommal és fantáziával.
Eddig is tudtam, hogy ez a sorozat hihetetlenül fantáziadús, de hogy ennyire. Imádom ezt a történetet és Julie Kagawa stílusát.
Ha akartok egy csodálatos történetet megismerni, amiben van: egy erős női karakter (Meghan), egy hősies jóvágású fiatal ember (Ash), egy vicces, jóképű legény (Puck), világmegmentés, szerelmi szál, rengeteg izgalom, háború, stb. akkor ne habozzatok és ismerjétek meg a Vastündérek világát, amit ha elkezdesz olvasni úgy magával ragad, hogy azt veszed észre, hogy másnap van.

Tudom, nem a legösszeszedettebb véleményt fogalmaztam meg, de nem megy másképp, még mindig a könyv hatása alatt vagyok.


anikho
5.0/5

Minden ​ott kezdődik, ahol abbamaradt, a kitaszított szerelmesek elindulnak a nagyvilágban, de hamar kiderül, hogy még nincs vége a játéknak. Meg kell állítaniuk a trónbitorlót, ha azt akarják hogy Sohaföld életben maradjon és ne merüljön feledésbe örökre az összes tündérrel együtt.
A cselekmény végig izgalmas volt, alaposan felépítette az írónő az egészet, fokozatosan emelte a feszültséget, ami szinte robbant a végső összecsapás alkalmával a könyv végén.

Meghan felnőtt, már koránt sem az a meggondolatlan, naiv lány aki annak idején egy szekrényen keresztül érkezett Tündérföldre. Logikusan és eredményesen gondolkodik, nem dől be mindenféle tündéralkunak, maximálisan megérett arra, hogy egy sereget vezessen háborúba Sohaföldért. Közben az érzelmei is ha lehet még erősebbek Ash iránt, aki ebben a könyvben is teljesen megvett magának. Most végre megláthatjuk a Télherceg igazi énjét, csak ritkán ölti magára azt a rideg maszkot, amivel mindenkit eltávolít maga mellől. Meghan-nel a közös jeleneteik nagyon édesek voltak, kérdésem sem lehet afelől, hogy igazi szerelem van közöttük.

Puck továbbra is nagyon humoros, a lehető legjobb helyen vannak a beszólásai – leszámítva, amikor féltékenységből cukkolja Asht. Kacor pedig zseniális, nagyon bírom azt a fanyar és lényegre törő személyiségét.
Alapvetően nagyon tetszett a történet, a lezárás is kerek.. Nagyjából…

Azonnal akarom a Vaslovagot, Ash könyvét! Kedves @Könyvmolyképző köszönöm, hogy végre megjelent a Vaskirálynő!, de kérlek minél hamarabb jelenjen meg a Vaslovag is! Nem szeretnék két évet várni rá.. :( Köszönöm!
http://anikhomolyol.blogspot.hu/2015/01/iron-fey-vastunderek.html


perpetua
5.0/5

Sokáig ​halogattam, valamiért nem volt hozzá igazán kedvem, pedig most se csalódtam, ugyanolyan jó volt, mint az eddigi részek. :)
Nagyon izgultam, hogy Meghan és Ash miként boldogulnak kitaszítottként, de egyáltalán nem lepődtem meg, hogy hamar belecsöppennek az izgalmas eseményekbe, a csendes háttérbe húzódás helyett. Szeretem a kapcsolatukat, olyan jól egymásra találtak, de azért nem voltam kibékülve minden szóváltásukkal. Néha jelentéktelen apróságokon is össze tudtak vitatkozni, ezen javíthatnának. :D
Féltem, hogy Puck jelenlétét sokáig mellőznünk kell, mert nagyban feldobja a történetet, de hamar megnyugodtam és élveztem vicces megnyilvánulásait és hogy minden helyzetnek próbálja a jó oldalát meglátni. Kacor kemény dió számomra, nem tudom igazán kiismerni. Amikor már azt hiszem, hogy tudom, mit miért csinál, mindig meglep valami nem várt dologgal. Jó lenne egyszer már az álcája mögé is látni. :)
A cselekményt végig élveztem, a háborús helyzetek, mindig magukban hordozzák az érdekes fordulatok lehetőségét. AZ írónő ezeket jól ki is aknázta. A végén pedig most is csak ámultam és bámultam. A Trónbitorló is nagyon meglepett, és azt se hittem volna, hogy újra ekkora fordulat várható Meghan és Ash kapcsolatában. :O
Rendkívül nyitott vagyok a folytatásra, nem tudom, hogy milyen lesz a Télherceg páncélja mögé pillantani, milyen lesz az ő története, de az biztos, hogy én várom a (most már remélem) boldog befejezést. :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók