Ajax-loader

Bangó ​Margit első szakácskönyve, a “Határtalan lakoma” a múlt év egyik legnagyobb hazai könyvsikere, megérdemelten. Egy könyv akkor igazán értékes, ha a gyönyörű kiállítása és értékes tartalma mellett a mindennapokban is használható: Margit könyve épp ilyen! Jól példázza ezt az a számtalan hálás levél, amelyek a recepteket gyakorlatban is megvalósító olvasók sorait tartalmazzák. “Nyerő csapaton ne változtass!” – tartja a mondás, így tett az első könyv alkotó-csapata is, és megszületett Bangó Margit második szakácskönyve, amely olyan ételekkel áll az olvasóközönség szolgálatába, melyek segítségével bármely hétköznap igazi ünneppé varázsolható.
“Aki szeret enni, az főzni is szeret, és aki szeret, az tud is főzni.” – ezzel a mottóval indította Bangó Margit első szakácskönyvét. Érvényes ez a jelmondat Bangó Margit második könyvére, az “Ünnepi Ízek” című szakácskönyvre is.
Ezúttal nem kisebb célt tűzött ki maga elé a Kossuth-díjas művésznő, mint hogy az év minden napját ünnepnappá varázsolja finomabbnál finomabb ételei és süteményei segítségével. Ebben a kötetben 38 olyan saját ételkülönlegesség és sütemény receptjét, elkészítésük apró titkait osztja meg olvasóival, amelyeket családjában is az ünnepi asztalra szán.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók