Ajax-loader

A ​sport eredményeként százféle formában mosolyog a szépség. Egyszer a plasztikus mozdulatban, máskor a test arányosságában jeletnkezik. Szemre is gyönyörködtet az erő, a gyorsaság, az ügyesség, a megfeszített izmok kemény küzdelme.
A sport jókedvre hangol, felderít, elűzi a gondokat. Ránevel a közösségtudatra, a kötelességteljesítésre: a nevelésnek is értékes tényezője. Így valóban elmondhatjuk, hogy nemcsak a testi szépség, de a legszebb lelki és erkölcsi tulajdonságok előmozdítója is a sportolás.
A “Sport és szépség” seregnyi ragyogó fényképen mutatja be valamennyi sportág szépségét, izgalmát, testet-lelket nemesítő nagyszerűségét. A képek túlnyomó része riport-kép. Sportolókat, sportoló gyermekeket, sporteseményeket örökítenek meg legkíválóbb művészfotográfusaink, akik egyaránt ismerik a sportolás fortélyait és a fényképezés technikáját. De akad ebben az albumban számos olyan felvétel is, amely ragyogó példája az úgynevezett módszeres sportfényképezésnek, az oktató, nevelő sportképeknek. Ezekben is tökéletesen egymásra talál a sport és a szépség.
A sportot, a fotoművészetet, a szépnek a szeretetét egyaránt szolgálja a “Sport és szépség”!.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók