Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Váú! ​Azt a mindenit! Ugyan ez csak egy novella volt, még csak nem is az igazi második részt olvastam, mégis oda és vissza vagyok tőle. Sok novellával ellentétben nem éreztem ezt a kötetet elhamarkodottnak. Gyorsan történtek az események, ezt nem tagadom, ám Jus megtartott egy kényelmes tempót, ami igazán kellemessé tette az olvasást.
Mivel egy alig 80 oldalas kis könyvecskéről van szó, gyorsan beindult a cselekmény, és menten visszarázódtunk az eddig hőn szeretet szereplőink életébe. Eseménydús és izgalmas kötet volt. Ám mindenek előtt szeretném kijelenteni, hogy imádtam Kale szemszögéből olvasni. Mindig szeretem, amikor egy történetet férfiszemszögből is átélhetek. Hiszen a férfiak sok dologról teljesen másképp vélekednek, mint a nők. Nagyon örülök, hogyha már a sorozat rendes részeiben nem olvashatunk, legalább a kiegészítő novellákban használja ezt a nézőpontot. Bár, ami engem illet, továbbra is reménykedem benne, hogy a Luxen sorozathoz hasonlóan, a következő részekben esetleg váltott szemszög is elő fog fordulni. Micsoda vágyálmok! ;) Kale érzéseit átélni, néha visszaemlékezni a múltba az ő szemén keresztül. Ezek mind olyan dolgok voltak, amik perverz örömmel töltötték el az én kicsi szívem. ♥
A történet nagyon tetszett, és egy falatnyi kis izgalom mindig kellően szolgál arra, hogy az olvasók jobban várják a sorozat folytatását. Velem is ez történt! Felcsigázva várom, hogy belekezdjek a Toxic/Mérgezésbe. Bár sajnálom, hogy azt nem Kale szemein keresztül olvashatom majd.
Olvasd tovább >>> http://fanolda.blogspot.hu/2015/08/jus-accardo-erintes-nelkul.html


Gyorsan ​kiolvasható kis novella. Kale szórakoztató volt, ahogy ismerkedik a világgal.


Dawnofmyth
3.5/5

Számomra ​ez a könyv sok volt, mármint sok volt Kale ártatlanságából meg rácsodálkozásából. Amúgy rettenthetetlen, védelmező, de itt túl gyermeki volt nekem. Kicsit kaptunk a múltjából is, de az hogy a rettegett Samsent olyan “könnyen” elintézték kicsit csalódást okozott. Oké volt benne feszültség, és oké, hogy ez csak egy kis szelet ebből a világból, de ez most nem nyűgözött le :(


BubbleTea
4.0/5

Sokkal ​jobban tetszett, mint maga az első kötet! Kale annyira aranyos volt, és remek gondolat volt, hogy az ő szemszögéből íródott ez a novella, mert nagyon viccesek voltak a gondolatai, ahogy ismerkedik az új környezettel. Szerintem személyiségének egyetlen hátránya az a ragaszkodás, amivel szereti Dezt. Ha egy srác ennyire oda lenne értem, biztos sikítva szaladnék el, sokszor én éreztem fojtogatónak azt a ragaszkodást, amit szerelemnek hív.
Ettől eltekintve a történet is izgalmas volt, és sokkal jobban tetszettek a mondatszerkezetek. Teljesen érezhető volt, hogy más a fordító. Az első kötetben számtalanszor voltak furán összetéve a mondatok, és néha nagyon töredezettre sikerült. Továbbá arra is sikerült rájönnöm, hogy Jus nem tud harcjelenetet írni, ami szomorú, mert a sorozat fő momentuma ez.
Remélem, hogy a második részben jobbak lesznek a jelenetek! :)


molybarby
4.0/5

Apró ​kis szösszenet egy nagy egészből. Így tudnám ezt a részt leírni, ami egyébként simán lehetett volna az elsőnek a bónusz jelenete, olyan vékony. De nem baj, így találták ki, akkor így legyen. Ahhoz képest viszont, hogy ilyen rövid, nem is olyan rossz. Ezzel is megismerhetjük közelebbről a szereplőket. Nem tudom miért, de Dezt valahogy nem bírom megkedvelni. Pedig annyira igyekszek. Na, de jöhet a folytatás.


AniTiger
5.0/5

vastaps ​EGYSZER sem pattogtatta az ujjait! Komolyan tapsot ennek a drága gyermeknek: Kale-nek! Úgy érzem, ezt nagyon fontos volt kiemelnem, mert nagyon idegesített az első részben… /vastaps

#(Lehet, hogy Dez szemszögéből ismét lesznek ujjpattogtatások? Pls, ne!)#

Az első résztől eltérően itt már egy sokkal kedvelhetőbb, érdekesebb és aranyosabb oldalát ismertem meg ennek a Denazen-szökevénynek. A nézőpont immár Kale, én pedig imádom a férfi szemszögeket! A srác fejében Dez a világ közepe, a szerelmük csodálatos és megismételhetetlen. Csöpögősen hangzik, de mégsem éreztem csöpögősnek vagy nyálasnak a sztorit.

A sztori egy szelet abból, ahogyan a páros összegyűjti a kósza Hatosokat innen-onnan – ebben a részben például a lila hajú, bizalmatlan Kiernan-t -, illetve beköszönnek a Denazen fekete ruhásai is. Bonyodalom, akció, harc és Kale rácsodálkozása a vidámparkra, a bohócra, a vattacukorra és a szleng szavakra. Kifejezetten tetszett!

blogon: http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2015/08/denazen-masfel.html


Habár ​már olvastam a Mérgezés-t és tudtam, hogy semmi rossz nem történhet a mi drága főszereplőinkkel, én akkor is végigizgultam az egészet.
Kale egyszerűen imádnivaló, ahogy mindig is. Imádom, ha az ő szemszögéből olvashatok ^^


schesztiஐ
5.0/5

Annyira ​bájos és ártatlan bír lenni Kale, hogy öröm olvasni a gondolatait! :DD

Jókat kacarásztam azon, mennyire nem érti (illetve szó szerint veszi) a szlengeket. :)
És nagyon szeretem Dez vagánysága mellett Kale kicsit gyerekes (a szó legjobb értelmében!!! :)) megnyilvánulásait.

Még nem olvastam a 2. részt, nem tudom, mennyire a két kötet közé ékelődik ez a kis epizód, mindenesetre nagyon meghozta hozzá a kedvem. :)


Kathreen
5.0/5

Az ​egyedüli negatívuma, hogy borzasztóan rövid.


Rövid ​kis szösszenet Dez és Kale életéből, ezúttal Kale szemszögéből. Elég érdekesen viszonyul a vidámparkhoz, bár nem ő az egyetlen a világtörténelemben, akinek nem jönnek be a bohócok.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

33.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók