Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Bori82
2.0/5

Szeretem ​R.P. könyveit, de ebben csalódtam. A csillagokat is csak a helyszínért kapja ahol játszódott. De ennyi.


Molpean
2.0/5

A ​csillag nekem jár, mert kitartottam.
Ettől még a szappanoperák is jobbak.


Duduci
3.0/5

Egyszerű, ​könnyed, mondhatni egynyári olvasmány, melyet a szerelem fűt, hat át. Azt hiszem holnapra már nem fogok rá emlékezni, de most kedvesnek és aranyosnak találtam, no persze semmi bonyodalom, s rejtély nem volt benne, amit már előre ne lehetett volna látni. Kedves történet, sok szép tájleírással.


R_Edina94
2.5/5

Korábban ​már olvastam egyszer, akkoriban nem tetszett, most kicsit idősebben valahogy kedvet kaptam, hogy elolvassam megint, azonban rá kellett jönnöm, hiába annak idején a fiatal kor, akkor sem tetszett, most sem fog. Maga a történet nem lenne annyira pocsék, de én menthetetlenül romantikus lévén jobban kibontottam volna a Jane és az ügyvéd, David S. kapcsolatát. Aztán ott van az unokatesó, aki egyszerűen hiába nagyon helyes akkor is gyűlöltem! Bevallom azért nem pont autóbalesettel vetettem volna véget az életének. Meg aztán Jane elméletben szerelmes volt belé nem? Tehát akkor mire főre ez a volt – nincs lezárás? :/ A könyv azért kapott két és fél csillagot, mert tinédzserkorom egyik könyve, régi szép emlékeket keltett bennem, de ennyi. (Valahogy értem miért nem lett az írónő a kedvencem.)


szofia1209
3.5/5

Könnyed ​kikapcsolódást nyújt ez a könyv. Nem terhelte le az agyam, érdekelt Elvie története, a különös családi szálak, Sinclar nem volt szimpi, végig érezhető volt az érdekembersége…. Még jó, hogy akciósan vettem meg, mert az oldalak száma az árával valahogy nincs összhangban….


Ez ​a könyv számomra nagyon unalmas volt.
Az írónőtől nem ezt vártam! Csupán a tájleírások miatt olvastam végig.
Még az a szerencse,hogy csak 160.oldal volt.


mokus75
2.0/5

Olyan ​semmilyen, nem tetszett.


Egy ​tipikus, váratlan fordulatokat mellőző könyvecske volt.


murka
2.0/5

Nekem ​nagyon nem tetszett…


utazó
2.0/5

Az ​általam eddig két másik R. P. regény sokkal jobb volt, még ha azok is a limonádé kategóriát súrolják.
Ekkora csalódást, mint ez!!! Sajnos a könyv terjedelme is “átverés”, majd 40 oldal a végén egyéb regényekből szemelvény.
Álmodozós kikapcsolódást nem nyújtott, lapos, kiszámítható, szinte az utolsó 10 oldalig eseménytelen, itt azt a kis skóciai tájleírás is elmaradt, ill. csekély mértékű volt.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
2.3/5

Statisztika

11.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók