Ajax-loader

ANNYIRA ​ELLENTÉTESEK…
ÉS MÉGIS MILYEN ÖSSZEILLŐK!

Senki sem tudja, mi történt aznap éjjel Echo Emersonnal, amikor a menő fiúval járó népszerű lányból pletykák tárgya, kirekesztett lett, karján hátborzongató sebhelyekkel. Még Echo sem emlékszik a teljes igazságra.
Amikor aztán berobban az életébe Noah Hutchins, a szívdöglesztő, lányfaló, megközelíthetetlen fiú a fekete bőrdzsekijében, és meglepően megértő vele, Echo élete olyan fordulatot vesz, amilyenre sosem gondolt volna.
Valószínűleg semmi közös nincs bennük. Mindketten olyan titkokat rejtegetnek, melyek lehetetlenné tehetik kettejük kapcsolatát. Egymás iránti őrült vonzalmuk mégsem foszlik szét, és Echo felteszi magának a kérdést, hogy meddig FESZÍTHETIK A HÚRT, és mit kockáztatna azért a fiúért, aki talán megtanítja őt ÚJRA SZERETNI.

“Félszeg románc, mely beszippant és többé nem enged el. Én horogra akadtam!” – Gena Showalter, New York Times bestsellerszerző

“Ennek a történetnek lelke van! Komolyan mondom, a történet az ember szívébe markol, de közben meg is simogatja, és azt suttogja, mindig van remény. …életem egyik legjobb YA könyve volt.” – deszy-konyvesblog.blogspot.hu

Értékelések
3.0/5 - 1 értékelés alapján

Karina
3.0/5

Már régóta elakartam kezdeni ezt a könyvet. Az értékelések alapján azt gondoltam, hogy ez egy új kedvencem lesz, de sajnos ez nem történt meg.
A két főszereplő fantasztikus volt, de a könyv története nagyon megvisel lelkileg. Van a történetben több olyan dolog is, amit egy jó ideig nem tudok majd feldolgozni és ez nagyon elrontotta nekem az egész könyvet.
Szeretném folytatni a sorozatot, de ha a többiben is benne lesz egy bizonyos téma, akkor én képtelen leszek folytatni. Ennél a könyvnél is többször felakatam adni, de nehezen folytattam. Még most nem tudom eldönteni, hogy megérte vagy nem.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/katie-mcgarry-pushing-the-limi...


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.0/5

Statisztika

39.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók