Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Thanatos
2.0/5

Hát…maga ​a könyv kinézete és a hátoldalon olvasható szöveg nagyon megkapó és csábító, csak kár, hogy nem ilyen a könyv. xD Nem nagyon szoktam belenyúlni a rossz könyvekbe, de ezt most végigszenvedtem. Egyetlen pozitívum a Poe idézetek, de a végére már az is sok volt. Amellett, hogy a tartalma sem az, amit vár az ember a magyar fordítás is egy **********, és nem csak a sok helyesírási hiba a zavaró, hanem a rengeteg értelmetlen mondat. Hát kár, azért jó lenne egy normális Holló könyv, ami méltó a filmhez is. Mert Brandon Lee egy isten és maga a sztori sem utolsó, de ez……. hát izé.


csiripelek
2.5/5

nem ​egy értelmetlen mondatot találtam a könyvben. pl: Lehet, hogy az ő keze volt a kés markolatának, amikor belecsúszott a kislányba? meg hasonlók. folyton csak poe poe poe. ha zeneszerzőt kellet írni akkor meg chopin. mindenki azt hallgat. najó. egyszer kétszer volt bach meg beethoven is. a történet semmi extra, a karakterek utálatosak. ez az amy is. teljesen abszurd. áhh.


pelikanbence
4.0/5

Még ​2009-ben vettem meg Magamnak csak úgy ! :) A Holló történet egy igen érdekes szemszögből habár Brendon Lee filmje überelhetetlen. A regénynek az atmoszférája jött be, de az NAGYON !!!!!! :)))))) Kedvencem ez a regény ! :))))


Molly
2.5/5

Borzasztó ​nagy rajongója vagyok James O’Barr munkásságának, ezért is szántam rá magam, hogy elolvassam ezt a könyvet. Ehhez képest semmi köze se volt az eredeti sztorihoz, annyi kapcsolata volt vele, hogy a történet középpontjában egy ember állt, akit brutális módon megöltek, és visszatért a halálból bosszút állni. Volt pár nagyon jó ötlet a könyvben, sok részen nevetni is tudtam, de valami hihetetlenül irritáló volt a magyar fordítás (kedvenceim a “beroncsizott” és a “legszupcsibb ruci” szavak folytonos használata volt..) Ezen felül nem tetszett, ahogy beállította a gothokat. A könyv szerint primitív, alkoholista, pénzéhes gyilkos társaság, amivel én nem értek egyet. Ettől függetlenül Mick Prince volt a kedvenc karakterem, a főszereplőt viszont nem tudtam megszeretni. Rengetegszer az asztalt klopfoltam a fejemmel, úgyhogy nem hiszem hogy újra fogom olvasni.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók