Ajax-loader

Jack ​McLachlan iparmágnás a borászat nagyágyúja, egyben Ausztrália legkapósabb agglegénye. Sikerei és vagyona miatt nem ismeretlenek számára a romantikus kapcsolatok bonyodalmai, a zűrös helyzetek elkerülése érdekében extrém szabályok szerint randevúzik. A maga egyszerűségében, kötöttségek nélkül élvezi a gyönyörű hölgyek társaságát. Kapcsolatait üzleti megállapodásként kezeli, minden egyes alkalommal ugyanolyan feltételek szerint. Nincs hosszú távú kapcsolat. Nincs valódi személyazonosság.

Az ő játéka, az ő szabályai. Többnyire elégedett a megszokott játszmával, ám amikor Laurelyn Prescott belép az életébe, muszáj stratégiát váltania. Az új játékos ugyanis minden korábbitól különbözik. Jack világa a feje tetejére áll, amikor három hónapig tartó viszonyba bonyolódik a gyönyörű, amerikai zenésszel. Semmi sem a tervek szerint történik, és Jack egyre több és több szabályt áthág a lány kedvéért. Laurelyn nem is tudja, milyen kivételesen közel kerül ahhoz, hogy olyasmivé váljon, amelynek lehetőségét a férfi elképzelni sem merte. Miatta borul minden játékszabály.

A fájdalom szépsége felnőtteknek szóló kortárs regény, a fiatalabb olvasók számára a felnőtt tartalom miatt nem ajánlott.

Értékelések
2.5/5 - 1 értékelés alapján

Karina
5.0/5

Már rég el akartam olvasni ezt is és csak jót hallottam róla. És tényleg nagyon jó. Bár a felénél nekem kicsit unlmas volt és azt hittem, hogy végig fogom sznvedni az egészet, de nem így történt. És végre megint találtam egy olyan könyvet, amiben nem utáltam egy szereplőt sem.
Kíváncsi vagyok hogyan folytatódik a történetük és még mi lesz ebből, de ez az első rész kedvencem lett. :D Sokkal előbb el kellett volna már kezdenem olvasni.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/georgia-cates-a-fajdalom-szepsege/en-es-a-konyv/karinaa7


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
2.5/5

Statisztika

64.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók