Ajax-loader

Sorsszerű ​a szerelmük?
Új, igéző regény sorsról, barátságról és a szerelem gyógyító erejéről…

Kayden megtanulta, hogy egyetlen esélye a túlélésre az, ha némán tűri a szenvedést. Ha szerencséje volt, meg tudta húzni magát, és tette a dolgát, kibírta egyik napot a másik után. Ám egy este úgy tűnt, végül mégis oda a szerencséje – és az élete… míg fel nem bukkant egy Callie nevű lány, éppen időben, hogy őrangyalként megmentse.

Callie nem hisz a szerencsében. A tizenkettedik születésnapján történt szörnyűség óta nem. Miután túlélte a borzalmat, Callie eltemette magában az érzelmeit, és megfogadta, hogy soha senkinek nem árulja el, mi történt. Most, hat évvel később, még mindig küszködik ezzel a fájdalmas titokkal, ami kis híján felemészti.

Amikor a sors úgy hozza, hogy Kayden és Callie ugyanarra az egyetemre kezdenek járni, a fiú elszánja magát: megismerkedik a gyönyörű lánnyal, aki megtörte a végzetét. A csöndes és visszahúzódó Callie még mindig fél bárkit is beengedni a világába, Kayden azonban biztos benne, hogy Callie okkal tért vissza az életébe. És minél inkább igyekszik a lány életének részévé válni, annál inkább rádöbben, hogy ezúttal ő szorul megmentésre…

“Ez a történet CSODASZÉP, LÉLEGZETELÁLLíTÓ, SZÍVSZORÍTÓ és egyszerűen FELEDHETETLEN… Mindenki életében akad egy sötét titok, de ez a regény megtanította nekem, hogy sosem késő magunk mögött hagyni a múltat, kézbe venni a sorsunkat, és végre azt az életet élni, amit akarunk.” – Debra, goodreads.com

Értékelések
4.8/5 - 3 értékelés alapján


Zsirai Réka
5.0/5

Ebben a pillanatban fejeztem be a könyvet… az érzelmeim vegyesek, mármint totál beleszerettem Callie és Kayden történetébe, de az utolsó fejezetben történtek miatt pityergek egy picit még. Ez egy csodaszép, lélegzetelállító és szívszorító történet, csak ajánlani tudom mindenkinek.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/jessica-sorensen-the-coinciden...Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.8/5

Statisztika

44.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók