Ajax-loader

Kedves ​Szülők és Nagyszülők!
Az idén immár kerek 50 esztendeje mesélem a Zeneakadémia nagyterében az ezres gyermekseregnek a művészi muzsika titkait. Talán Önök is ott voltak egy-egy ilyen előadáson, és élvezettel őrzik a közös zenehallgatás, éneklés, játék és mese emlékét.
E gyönyörű zenés mesekönyv segítségével most Önök vezethetik be gyermekeiket, unokáikat a zene és a mese elvarázsolt világába, az esti mesemondás meghitt perceiben. Nagy költő, világhirű zeneszerző és aranykezű festőművész jóvoltából bontakoznak ki a szereplők kalandjai, amik a mesék örök szabályai szerint a Jó győzelmével végződnek: a szeretet diadalmaskodik a bosszúállás szellemén, a szépség, jóság és igazság a gonoszságot és az ármányt. Osszák meg a gyermekekkel a zene és a mese szeretetét, az élményt, ami gyermekkorukban oly nagy hatással volt Önökre! A klasszikus mese és zenemű örök értékei segítenek abban, hogy az érdeklődő gyermekből művelt, zeneértő felnőtt váljék.

Kedves Gyerekek!
Amikor kinyitjátok ezt a könyvet, tündérvilág tárul elétek. Az izgalmas mese – és a színes képek mellett csodálatos muzsikával is találkoztok. Az izgalmas kalandok mellett megismerhetitek a nagyzenekar legfontosabb hangszereit is. A muzsika belopja magát a szívetekbe, a Dongó zümmögése sokáig elkísér majd benneteket!

Jó utazást kíván a mese és a zene birodalmában Lukin László zenetanár

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók