Ajax-loader

A ​spanyol válogatott sohasem látott tettre készül, és első csapatként szeretné megvédeni Európa-bajnoki címét, amivel az öreg kontinens csapatai közül egyedülálló módon sorozatban a harmadik világversenyét nyerné meg. A hatéves uralkodás lehetősége előtt tisztelegve, hat érvet említünk, miért érdemes megvenni az Aréna 2000 legújabb kiadványát.
1. Mert kihagyhatatlan.
2. Amit fontos tudni a 2012-es Európa-bajnokságról, az benne van. Csapatok, sztárok, stadionok, menetrend – ennél jobb kalauz aligha kell egy ukrán-lengyel kiránduláshoz.
3. Minden kiderül belőle a korábbi kontinenstornákról. Az első mérkőzéstől az utolsóig, az összes eredmény, az elsőtől az utolsó győztesig mindenki, és persze a statisztikákról sem feledkezünk meg.
4. Csokorba szedtük, és átnyújtjuk Kedves Olvasóinknak a legfontosabb Eb-rekordokat. Ki rúgta a legtöbb gólt az Európa-bajnokságokon? Mely nemzet aratta sorozatban a legtöbb győzelmet? Mikor, és ki szerezte a kontinenstornák történetének leggyorsabb gólját? A válaszokat keresse Eb-kiadványunkban!
5. Megosztjuk Önökkel, hogy az UEFA elnöke, Michel Platini mit gondol a lengyel-ukrán viadalról. Annyit elárulhatunk, a jelen és a jövő nagy csapatának párharcát várja, és szerinte hazája, Franciaország képtelen lesz megnyerni harmadik Eb-aranyát.
6. Mert ez a könyv még hiányzik az Ön gyűjteményéből!

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

25.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók