Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Már ​magyarul olvastam, de most ebben az évben az angol olvasásaimat is szeretném növelni. Ez volt az egyik könyv, amit régebben szereztem be, de még nem olvastam angolul. Ismerve a történetet, tényleg lehetett volna jobb is. A borítója szép. A három könyvet is ki lehetett volna adni egy könyvben, úgy talán izgalmasabb lett volna egy kicsit.


havrillas
2.0/5

Egyszer ​már próbálkoztam az írónővel pár éve, és akkor sem nagyon jött be. Éppen ezért nem is vártam sokat, amikor belekezdtem ebbe a kis kötetbe. De néhányszor bizony meg is lepett, amit végképp nem vártam volna.
Úgy általánosságban elmondható, hogy a szereplőkben nem volt élet, inkább csak úgy voltak. A főszereplő, Erin E. volt talán a legkidolgozottabb. A cselekmény amolyan eh, elmegy. Egyrészt a nagy csavart az első pár fejezetben ellövik. {{Erin E, nem hasonlít kicsit sem a saját anyukájára, viszont Erin A.-éra igen, ráadásul egyazon napon születtek…hmhmhm, vajon mi is csavar itt?}} Amit leginkább nem értek, hogy miért kellett megbontani a történetet? A három kis kötetecske együtt kiadna egy normális könyvet.
Erin E. volt számomra a nagy meglepetés. Mert amikor Wes elkezdett vele lógni, egyrészt az elején nagyon ferde szemmel nézte, mert miért éppen most, mi változott..stb. Ráadásul még azzal is volt gondja, hogy miért vele lóg, ha egyszer barátnője van, és nem is volt hajlandó romantikázni vele, amíg nem szakítottak. {{Viszont sajnos ez a könyvecske végére totál megváltozott. Két, talán három hetet töltöttek együtt, és máris megy a felnőtt tartalom. Én vagyok régimódi, vagy tényleg nagyon túlzás? Plána ha azt nézzük, hogy a srác évekig nézte, ahogyan a barátai iskolai zaklatásnak teszik ki, és egyszer sem szólt vagy tett semmit.}}
Ami nagyon felhúzott idegileg az a város lakóinak totális kétszínűsége. Egyrészt, az iskolai kivételezések a gazdag szülök csemetéivel szemben, olyannyira, hogy pontosan tisztában vannak azzal, hogy Erin iskolai zaklatás áldozata, de nem tesznek semmit. {{Másrészt meg úgy néz ki, mindenki tudta, hogy Erin E. anyja nem törődik a lányával. De tettek bármit is? Nem, egyedül egy tanárt látunk, aki megpróbálni neki segíteni. Wes szülei még meg is mondják a fiúknak, hogy ne barátkozzon Erinnel. De amikor kiderül Erin származása, hirtelen mindenki annyira kedves. Az iskolai zaklatók leállnak, Wes szülei adnak neki ruhákat és egy szobát, hogy legyen hol laknia, mert szegényke csak nem mehet vissza ahhoz a szörnyű nőhöz, aki nem törődik vele.}} {{Apropó, Gina. A történet elején Erin azt mondta, az anyja már ismeri a börtönt belülről. Kérdem én, mégis ki vigyázott a fiatalabb Erinre, amíg az anyja börtönben volt? Mert se apa, se rokonok. Erinnek nevelőszülőknél vagy legalábbis egy otthonban kellett volna kikötnie, nem újra az anyjánál, amikor az szabadult.}}
Összességében: nem éri meg, ennél ezerszer jobb könyvek is vannak, kidolgozott szereplőkkel és rendes történettel több száz oldalon.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók