Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Nem ​kellett csalódnom ebben a részben sem, megkaptam a tökéletes befejezést, bár volt néhány csavar a történetben.


Ezzel ​a résszel csak 3 bajom volt.
Első és legfontosabb, nem adták ki magyarul :((:((
Második, hogy Stephen kicsit visszaélt James pénzével.
Harmadik pedig, hogy még egy fejezetet adtam volna neki. [spoiler] vagy pár mondatot még. Bianca csak megsérült és utánna, minth el is lett volna felejtve. [/spoiler]
De ezeket leszámítva ez a rész is nagyon tetszett.
A vége meg?! Húúú na ez izgis volt. Aggódtam. [spoiler] Azért jól rámhozta a frászt!! Féltem, hogy Stephan meghal.[/spoiler]
Tetszett, hogy több szemszög is volt benne. Még ha nem is sok, de ez a kevés is nagyon jó volt.
Meghatott Stephan és Bianca kapcsolata. Nehéz életük volt, de kitartottak végig egymás mellett. Szép volt.
Szoval, akárhogy nézem is, bármi bajom is volt ezzel a résszel, azok eltörpülnek a jó dolgok között.
Tetszett.
Nagyyon örülök, hogy olvashattam. Megérte.


csillagka
4.5/5

Az ​első két rész megközelítőleg egy-egy hét története. Most sokkal hosszabb ideig repülünk James és Bianka felhőjén.
Szeretem ezt a sorozatot, sajnálom hogy vége szakadt, és köszönet a rajongói álomért amely sok embernek lehetővé tette, hogy megismerje a szerintem egyik legjobb szerelmes pasis álomvilágot. James a szívem csücske, a végén még inkább, milyen aranyos már ahogy elkezd házassági tanácsadót játszani. Danika és Tristan történetért gyorsan elkezdtem angolul, bár tudom nem lesz egy édes mese, de akkor is érdekel, ahogyan Lana sajnos teljesen hidegen hagy a nagy hawaii dromedárjával egyetemben.
Aki szereti a kicsit nyersebb sztorikat azoknak bátran ajánlom.


Hú, ​hát érdekes volt a vége, nem erre számítottam. :D Mikor megjelent Bianca apja, egy kissé felgyorsultak az események. Eléggé durva volt, nem semmi, hogy {{mindketten túlélték, pedig szép lövést kaptak.}} :O Olvastam volna még egy kicsit a végén a {{babával töltött évekről,}} de azért így is jó volt. :)


Zeraphic
4.0/5

Mindig ​is szerettem ezt a sorozatot, mert volt benne egy plusz.
Kicsit azért csalódott vagyok, mert sokkal többet vártam volna a befejező résztől.
Az izgalom az utolsó fejezetre maradt, addig csak vártunk idegesen, hogy akkor mikor is csap le az apja, mikor bukkan fel váratlanul.

Az mindenképpen pozitívum, hogy kapott egy pici részt Stephen is, vagyis az ő szemszögéből ment egy kis fejezet. Jó volt és kellett is, hogy megértsük Javier iránti érzéseit.
James nem hazudtolta meg magát, ezer fokon égett, főleg ha Biancáról volt szó.
Elismerésem felé, hogy ilyen intelligensen tudta lekezelni a lány és Stephen viszonyát, mert azért valljuk be, nem minden férfi viselné el, még akkor is, ha a másik nem a nőket szereti. De ebbe az is közrejátszott, hogy teljesen át tudta érezni hajléktalan gyermekkorukat és hálás volt a fiúnak, hogy vigyázott az ő Biancájára.

Őrültem, mikor a helyes következtetésre jutott Bee a {{szexvideó megnézése után}}, hogy megértette mi is történt ott, vagyis mi nem volt, ami viszont neki meg van James és ő közötte. Ezért nagyon hálás voltam, mert ilyen félreértést már untatott volna.

A vége nem volt semmi, már azt hittem ez is nyitva marad, és várhatok megint a következő részre de szerencsére nem így lett.
Jó kis trilógia volt, csak ajánlani tudom.


L_B_Mariann
4.0/5

Szerintem ​gyengébb volt az előző két résznél. Volt benne izgalom de az a végére maradt, így már nem sokat lendített a történeten. Bianca, egy semleges személy maradt a számomra. Nem mondhatom azt, hogy megkedveltem, vagy azt, hogy utáltam inkább valahol a kettő között. James-t, igenis volt, hogy szerettem bár, sokszor túlzásokba esett, főleg ha a féltékenységről van szó. Na de itt Bianca sincs lemaradva ha féltékenységről van szó.
Az viszont, igazán kiverte nálam a biztosítékot, amikor kikötötte az ágyhoz, Bianca-t, lekapcsolta rá a villanyt és egyedül hagyta. Majd később újra megtette ezt vele. Na és ez nem valamiféle büntetés volt! Nem ám! Csak szerette volna, hogy kipihenje magát, hogy aludjon!!! Micsoda süket duma már ez! És mit tett Bianca erre, na mit reagált?
Pofon vágta? Nem!
A fejéhez vágta, az első tárgyat ami a keze ügyébe került? Nem!
Akkor mit?!?
Hát, lesz.pta!!! Gondolta így köszöni meg neki, vagy nem tudom.
Ez volt az a fejezet amikor egyáltalán nem értettem ezt a hülye, p.csát!
Mindezektől eltekintve, örülök, hogy elolvastam a sorozatot, mert nem bántam meg.


Elég ​összetett a véleményem, így lehet, hogy kissé zavaros lesz az értékelésem.
Először is a pozitívuma, hogy nagyon izgalmasra sikeredett, több olyan szál is volt benne, ami itt fejlődött ki, itt csattant, és folyamatosan történt valami ami fenntartsa az érdeklődést.
Igazi érzelmi hullámvasút volt a kötet, szorongás, felszabadulás, sokk, boldogság, minden volt benne, egyik állapotból a másikba lendített folyamatosan.
A hatás kedvéért két ízben is megváltozott a szemszög, kétszer Stephan és egyszer James fejébe is beleláthattunk, ez utóbbi a legmeghatóbb legmegrázóbb része volt az egész történetnek.
A büntetés miután Bianca megszökik, hogy találkozzon a testvérével, az viszont nagyon megrázott. Nem is annyira a büntetés, mint az érzelmi vonulata, a könyörtelenség, ami a korábbi BDSM jeleneteikben semmiképpen nem jelent meg így, James bosszúállása egészen felháborított, és kellett egy kis idő, hogy megemésszem, le is tettem a könyvet. Furcsa volt, hogy nem is éreztem úgy, hogy igazi feloldása lett volna az akkor történteknek.
Zavart viszont néhány dolog, ami miatt kevesebb pontot adtam volna, ha történet nem ilyen jó.
Egyrészt az erotikus részek az előző részben nagyon jól sikerültek, itt már inkább csak mellékesen, a mechanikáját megemlítve történtek.
Másrészt a hirtelen bepottyant új szereplők Lana és Tristan pl első pillanatban történő kitárulkozása egészen furcsa volt (persze tudom, hogy fel kellett hívni a figyelmet Tristanra, az írónő másik trilógiája róla szól), valamint a kemény domináns James kerítőként… hát jajj…
Úgy véltem, hogy egy kissé elkapkodott lett a történetünk vége, mert a könyv 90%-át elolvasva csak felhúztam a szemöldököm, hogy megfeledkeztünk apuciról… és aztán meg pikkpakk a legkomolyabb, legakciódúsabb, legmegrázóbb, leginkább döbbenetes részek a prológus(ok)kal együtt ebben a rövidke részben… Talán kicsit kevesebb Japán és kicsit több a tragikus/drámai záróeseményekkel jobb lett volna.
Az első prológus egyáltalán nem tetszett, nem akarom lelőni a poént, talán egyetlen egy részt leszámítva, de semmiképp nem a sok-sok mellékszereplő jellemzése. Itt úgy éreztem, talán pont ez lett volna jobb Stephan szemével kívülről.
Ja, és miért fekete mindenki?
Összességében az egész történet, a trilógia nagyon nagyon jó, személy szerint jobbnak találom a Szürkénél, persze tudom, hogy onnan lett koppintva, de jól sikerült.


Csavattka
5.0/5

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
​<3 Bianka + James <3
_


Nem ​vagyok hajlandó értékelni a könyvet. Minusz csillagot adni nem lehet!
Adtam egy esélyt a sorozatnak, pedig a 2. kötet után sejthettem volna, hogy hiába. Nekem ez túl durva….
Bianca egy súlyosan lelki sérült akarat gyenge karakter, erős mazochista hajlammal. James pedig komolyan beteg….
Jó persze értem én, hogy vannak ilyen emberek, de én nem vagyok az és nem is tudom pozitívan beleélni magamat a dologba. Ez a “szerelem” szerintem nem túl normális, de egészségesnek biztos nem az. A 24. fejezet után mondtam azt, hogy ezt én nem bírom. “Büntetéskén” mellbimbó piercing? Komolyan? Ez… JAJ…. Amúgy sem értem a testékszereket, egy dolog az orrban, a szemöldökben meg a köldökben, de mellbimbóban? Na ne…. szerintem ez nem egészséges dolog. A körülmények amikkel oda került pedig szerintem elfogadhatatlanok. Bármennyit írhatnék róla, a lényeg hogy komolyan kiakadtam és ezt erősen negatívan értem. Nem érte meg a nyomdafestéket ez a könyv.


farkasgirl
3.5/5

Ezért ​a részért átvirrasztottam egy éjszakát. Szerintem ennél többet nem is kell mondanom!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók