Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Snow_White
2.0/5

Mindenki ​imádja Boribont. Ebből a megfontolásból kapta meg a kislányom névnapjára ezt az első részt. Kövezzetek meg, de nekem ez egyáltalán nem tetszett. Olyan se füle, se farka történet volt, az illusztrációk pedig ultra gagyik. Csak azért nem kap kevesebb csillagot tőlem, mert valami érthetetlen okból a gyereknek tetszik. Volt olyan nap, hogy hússzor kellett felolvasnom neki. Én közben majdnem agyérgörcsöt kaptam, de hát így jártam :)


imma
4.0/5

Apaló ​könyvtárba ment, így kedvesen megkérdeztük Julit, hozzon-e neki mesekönyvet. Igen. Milyet? Pirosat.
A történet tetszik neki (mióta megérkezett a könyv, mást se csinálunk, csak újra meg újra felolvassuk), különösen persze az foglalkoztatja, hogy Annipanni sír, a végén pedig mindig megállapítja, hogy ez egy jóó piros mese.
Nekem a ritmusa meg a bája tetszik. Beszerezzük itthonra.


Hát ​hogy ez mennyire cuki volt! A szamóca meg külön kedvencem, örülök, hogy ők is imádták.


lenne
5.0/5

Már ​régóta megvan ez a Boribon, tucatszor került rá a sor, mert úgy tűnik a fiúk is szeretik. A szamócázás nálunk idegen fogalom, egészen június végéig eprezés van, de mivel mindketten odavannak az eperért, teljesen érthető számukra minden öröm és bánat a könyvben. (És ismét a Dabasi Nyomda csodás munkáját csodálhatjuk ebben a kötetben.)


Attila_Saw
3.5/5

Általános ​iskolás koromban nagyon szerettem Boribon sorozatát. Jó nosztalgiázni.
Ebben a történetben valójában azt tudjuk meg, hogyan ismerkedett meg Boribon és Annipanni. Bevallom, ez a mesekönyv nem fog kiemelkedni a többi közül, mert szinte alig szól bármiről is, de a rajzok szépen, valamint a vége aranyos volt.


Trudiz
4.0/5

Szamócavadászatra ​indulás… én is mennék szívesen! :)
Ám útközben amit csak megtalált Boriban, felvette. Szerintem elég lett volna, ha csak felveszi a kezébe, és viszi… Miért vette fel? Amit találunk bárhol, azt felvesszük? Na ne!


Gedi
3.0/5

Nem ​túl bonyolult mese a kislányról, aki szétszórja a ruháit és vacsora előtt teleeszi magát szamócával… :) A cinikus felnőtt énem nem tudja, hogyan kellene az ilyesmit értékelni, 8 és fél hós Luca lányomat pedig egyelőre jobban izgatta, hogy hogyan vehetné a szájába a szép piros borítót. :)


Orsi_olvas
4.0/5

Ez ​valahogy kevésbé kerek, mint a többi Boribon történet. Elolvastuk, de annyira nem tett mély benyomást.


Juca
4.0/5

Egyszerű, ​aranyos történet Boribonról, a mackóról és Annipanniról. Az illusztrációk szépen sikerültek, de ezt a kötetet nem biztos, hogy beszerezném itthonra.


csakegyluca
5.0/5

Sosem ​olvastam el az első részét. Hát ezt is kipipálhatjuk. Szerintem egy nagyon jó kis történet tele rajzzal, színnel, kevés szöveggel ami a gyerekeknek kellően kedvező.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

15.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók