Ajax-loader

A ​Bibliából kiderül, hogy a keresztények lényegében ügyvédi meghatalmazást kaptak Jézustól arra, hogy használhassák a nevét. A név mögött korlátlan fedezet áll, hatékonnyá imáinkat, emiatt mennek ki a démonok az emberekbõl, és emiatt gyógyulnak meg a betegek a hívõk szolgálata nyomán.

Lényegében ez Kenneth Hagin Jézus neve címû könyvének üzenete, amelyet kortárs egyházi vezetõk már a megjelenése idején klasszikus mûként értékeltek, s hatása az elmúlt évtizedekben csak tovább erõsödött.

A szerzõ felekezeti elfogultságtól mentes, bátor, õszinte bibliamagyarázatai és a saját, sok évtizedes pásztori, prédikátori szolgálatának tapasztalataiból merített sok-sok élõ példa sodró lendülettel döbbentik rá az olvasót arra, hogy mi hiányzik a mai egyházból, ami az apostoli korban még megvolt. Ugyanakkor jól használható útmutatást kapunk az eredeti keresztény mentalitáshoz, hithez való visszatérés hogyanjáról, és bepillanthatunk abba a dicsõséges jövõbe, amelyet akkor vehetünk birtokba, ha úgy használjuk és olyan tiszteletben részesítjük a minden név fölött való nevet, amilyet megérdemel.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók