Ajax-loader

Julie ​egy rosszkedvű délután rátalált anyja konyhájában egy régi francia szakácskönyvre. Kíváncsiságból elkészítette élete első krumplilevesét. Szárnyakat kapott, és esténként lelkesen főzött albérletének lepukkant konyhájában. Hatalmas krumpli- és vajhegyeken rágta magát, és rendíthetetlenül botorkált a póréhagymával kikövezett úton. A Julie &Julia humoros történetek sora egy végigfőzött évről és egy harminc alatti amerikai lányról, Julieról. A könyvből film készül Meryl Streep és Amy Adams főszereplésével.

Értékelések
0.5/5 - 1 értékelés alapján

Javaslatom minden Rukkolónak: ha mindenáron el akarja valaki olvasni, szerezze be könyvtárból, de ne vesztegessen rá értékes pontokat. A köny alapvetően önmagában is rossz, és aki először a filmet látta, annak hatalmas csalódás. Az Amy Adams által megformált sebezhető, emberi, szerethető és esendő karakter köszönőviszonyban sincs az igazi Julie Powell-lel, aki kimeríti a hisztis P…. fogalmát.

Nem csodálkozom rajta, hogy Julia Child nem volt hajlandó közösködni ezzel a végtelenül közönséges, rosszindulatú, mosdatlan szájú, a mocskos konyhájával/lakásával büszkélkedő nővel.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
0.5/5

Statisztika

85.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók