Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Mariann_
4.5/5

A ​könyv tetszett, ezt mutatja az is, hogy 2 este is éjszakába bőven belenyúlóan olvastam.
Tisztában vagyok azzal is , hogy romantikus könyvről volt szó, tehát nem akadtam ki azon a sok rózsaszín cukormázas történéseken.
Szinte vártam már, hogy valami megpróbáltatás is jöjjön.
Jött is, hiába a gazdagság, a háború nem kegyelmez senkinek.
Aztán a gyerekek is mind-mind problémásak voltak, megengedhették maguknak, hiszen híresek voltak.
Összességében egy érdekes történetet olvastam, csak az 5 kg-os gyerekek megszülése és a gazdagság zavart. Bár a bőség még mindig kellemesebb, mint a szükség.


juanito_b192
5.0/5

Nagyon ​szép történet, nagyon szimpatikus szerepőkkel. A kedvencem Sarah volt, férfiként különösen tudom tisztelni a hozzá hasonló, erős nőket. William és ő nagyon szép páros voltak, Freddie pedig méltán pályazhat a legszemetebb ember különdíjára. A vége kicsit gyorsra sikerült, de még elment.


jeszan
5.0/5

Vártam ​az értékelés megírásával, míg megnéztem a filmet. A könyv tetszett. Első könyvem az írónőtől, de fogok még választani tőle. Romantika minden mennyiségben és bonyodalmak, nehézségek. Nagyon szép történetet kaptunk több évtizedet átölelve, generációváltással, a szereplők szimpatikusak (kivéve Freddit és Lorenzót), megható, érdekes volt. A film a könyv elejét elnagyoltan mutatta be, a hangsúlyt a háború utáni időkre, a gyerekekre helyezte, pár eltéréssel, de szépen visszaadta. Érdemes volt rászánni az időt.


Anó
4.0/5

Előbb ​a filmet láttam, amely nagyon tetszett. Ezután véletlenül rátaláltam a Rukkolán a film alapjául szolgáló könyvre és megkívántam. Boldogan fogtam az olvasáshoz. Persze, mint mindig, voltak kisebb-nagyobb eltérések a könyv és a film között, de ez nem zavart (a filmet kicsit felturbózták, érdekesebbé tették a változtatásokkal). Saraht, a főszereplőt nagyon jól választották meg a filmben, ez is javára vált
Mindazonáltal szerettem a könyvet is, bár a végére kissé “belefáradtam” .


szdius84
4.5/5

A ​könyv legnagyobb tanulsága mindenképpen az, hogy lehet bármennyi pénze az embernek, boldogságot nem tud rajta venni.
Az elején elég cukorsziruposnak indult a történet, néhány helyen később is megmaradt ez az érzésem. Az egyik ilyen maga az ékszerboltok sikere miatt, szinte hihetetlen, hogy elsőre ennyire tökéletesen működtek. A családról ugyanezt már nem lehet elmondani. Az összes gyerek homlokegyenest teljesen más lett, mint a szülők, talán Xavier kivételével. A józan észre nem hallgatnak, viszont végül mindenki a saját kárán tanulva találta meg végül a boldogságot.
Összeségében egy jó kis családregény, ami egy olyan környezetben játszódik, amit sokan soha nem fogunk megismerni.


Mind ​a könyv, mind a film zseniális. Imádtam mind a kettőt.
Kedvenc Danielle Steel könyvem. ❤️


Magdi1017
5.0/5

Ezért ​szeretem Danielle Steel könyveit…észre sem vettem és úgy magába szippantott,hogy arra eszméltem,hogy már ki is olvastam!
Sarah és Villiam egy bálon ismerkedtek meg,majd Franciaországban telepedtek le egy kastélyban! Éltek boldogan,míg William herceg be nem vonult a II.világháborúba! A kastélyt megszállták a németek,hadikórház lett belőle,de a parancsnok barátiasan bánt velük,már amennyire ez lehetséges! Évek múlva csodával határos módon túlélte a háborút Sarah férje,majd a környéken élők ékszereiket adták a házaspárnak pénzért cserébe,hogy újjáépítsék az életüket! Így kezdődött a mesés ékszerbirodalmuk…
Nagyon szívhez szóló történet!


BBarb
4.0/5

Első ​Danielle Steel regényem. Pozitív csalódás volt. A romantikus regények nem az én műfajom, de ez egész kellemes volt. Bár párszor felvontam a szemöldököm, hogy aha persze ez most nagyon hihető volt. A történet kifejezetten izgalmas, végigvezeti a főszereplő, Sarah életét. Az idő múlása is szépen bele van szőve a történetbe.


onozo
5.0/5

Sarah ​története magával ragadó.Egyetlen kivetnivaló volt számomra a könyvben , bár a címe ékszerek csak a könyv harmada szól erről .Mintha az írónőnek csak akkor jutott volna eszébe hogy horpácska.Sajnálom h az ékszerek megszerzésének bemutatására nem fordított nagyobb figyelmet:( Ennek ellenére 5+ :)


Constance
5.0/5

Már ​amikor osztálytársam olvasta, akkor is felkeltette a figyelmemet a történet, így mindenképpen ki akartam olvasni. Aztán megkaptam a családomtól névnapomra, és hát csak annyit tudok mndani, hogy “Hűűűűű”. Lehet, hogy a túl sok Nora miatt (végülis a kategória ugyanaz), de amint elvégeztem a dolgomat, szó szerint rohantam vissza olvasni. Izgalmas, és gyönyörű egyben.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók