Ajax-loader

Ezoterikus ​kalendárium 2013 – A teljesebb életért!

ITT A 2013. ÉVI LEGBÖLCSEBB HATÁRIDŐNAPLÓ spirituális üzenetekkel, túlélő tippekkel!

Szervezd meg az évedet úgy, ahogy eddig sosem tetted! Legyél rendszerezett, előrelátó, és alakítsd a saját életedet te magad! Igen, lehetséges! Legyen a tied most minden határidőnapló legbölcsebbike, melynek segítségével nemcsak mindennapi teendőidet szervezheted, hanem személyes útmutatások könnyítik életedet. Éld életedet és szervezd napjaidat úgy, ahogy csak egy Kalendárium tulajdonos tudja! Egy határidőnaplót bárhol beszerezhetsz, de olyat, amely megkönnyíti életedet, örömmel tölt fel és érzést ad neked, csak tőlünk kaphatsz!

Azért van rá szükséged, mert:

pontos havi asztrológiai előrejelzéseket tartalmaz Holdfázisok, Holdjegyek és tevékenységnapló szerepel benne minden napra spirituális útmutatók, üzenetek várnak 2013-as, autentikus kínai horoszkópot csak itt olvashatod különleges kristályharmonizáció 2013-ra is a nap száma segítségével kiszámítható, mit és mikor tegyél bolygóuralkodás pontos leírásokkal könnyen követhető Holddiéta segíti az életmódváltásodat és jól működő bűbájokat, teremtő technikákat mutatunk meg és még szeretnél több különleges, csak a naptárban elérhető anyagot olvasni?

Ha mindemellett még egy határidőnapló is jól jönne, akkor az Ezoterikus kalendárium 2013 Neked szól!

Használd a napi spirituális útmutatókat, melyek segítenek gyakorlati életed szervezésében: pihenés, sport, fogyókúra, egy tisztító böjt? Testápolás, véradás, fodrász? Esetleg egy nagytakarítás? A Hold és Nap irányt mutatnak, mikor, mely tevékenységeket érdemes alkalmaznod.

Eddigi több mint 12 000 kalendáriumhasználó mindennapjait tette könnyebbé és teljesebbé! Tartozz te is közéjük!

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók