Ajax-loader

Mit ​tehet egy asszony, aki deréktól lefelé megbénult, hogy a házasságát életben tartsa, mikor a férje jóképű, sikeres és gazdag? De hiába a sok pénz, Laura így nem szülhet gyermeket neki. Felajánlja hát, hogy hagyja el -Matt azonban kitart mellette, inkább lemond az álmáról, annyira szereti a feleségét.
Azt viszont egyikük sem sejti, hogy amint az új szobalány, a szépséges Káté belép a kastélyukba, Matt szíve azonnal lángra lobban. A férfinak már rég elfeledett örömökben lesz része, amit csak egy egészséges nő nyújthat. Rájön, hogy amit eddig boldogságnak hitt, az nem az. Viszont nem akar fájdalmat okozni a feleségének, ezért megegyeznek Kate-tel, titokban tartják a viszonyukat. Kettős életet élnek a kastélyban, ami egy ideig működik is, míg Káté állapotos nem lesz. A terhesség aztán mindent felborít…
Káté lánya megszületik, és mire felnő, sikeres modell válik belőle, olyan gyönyörű, ígéretes karrierje viszont hamar derékba törik, mikor huszonegy évesen váratlanul megvakul. Káté ekkor érti meg, milyen az: másnak lenni. Vajon van jövője a lányának vakon?

Értékelések
4.0/5 - 1 értékelés alapján


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

5.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók