Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


kitekaktusz
5.0/5

Itt ​is, mint az első résznél, igyekeztem elvonatkoztatni a Hannah Swensen sorozattól és így nagyon tetszett. Amiben süti van meg krimi, az nekem jöhet. Az viszont sokkal jobban zavart, hogy elég sok helyesírási hiba volt benne. Az indítékot sok helyen indítóoknak fordították, szerintem elég furán hangzott, az egyik szereplőből meg az egyik oldalon Jake helyett Jack lett. Már azt hittem, egy új szereplő, de kiderült, hogy nem. Több gépelési hiba is volt benne, és ez azért eléggé el tudja rontani az olvasási élményt. De ezeket igyekszem elfelejteni, és így megkapja az 5 csillagot. :) És egyébként tényleg egy az egyben ugyanaz, mint Joanne Fluke sorozata.


dynamail
4.0/5

Könnyű ​olvasmány, nem kell rajta gondolkodni, mégis jólesik:-)


Shil
4.0/5

Ez ​is jó volt! Jól esett. Könnyed, receptes, krimis. Gyorsan megszereztem az előző befejezése után és nem csalódtam. Tetszik a stílus, kedvelhetők a szereplők.
Először azt hittem idegesíteni fog a leírás alapján, Suzanne gyanúsítása, de valahogy úgy sikerült megoldani, árnyalni ezt a szálat, hogy nem volt számomra bosszantó. Érdekessé tette Jake vívódása és ahogy alakul a hősnővel való kapcsolata.
Lehet újra adok egy esélyt Swensen kisasszonynak is ezek hatására, bár jó volna inkább ezek folytatását olvasni…


Iloonka
4.5/5

Kellemes ​olvasmány volt, bár a szerelmi szálakat nem nagyon szeretem, be kell valljam.
De maga a történet nagyon tetszett és, bár ez egy krimi ,de azért számítani lehetett, hogy Heather is lehet a tettes. Igazából az írónő írásmódja annyival magával tud ragadni ,hogy mi közben úgy érzem ,hogy lapos a történet még, akkor is elvagyok varázsolva az írásától. :) Nekem fura, de Tris volt a kedvenc szereplőm.


k_szll
3.5/5

Az ​első rész után lazább, de ígyis élvezhető. Vártam volna a végére egy nagyobb fordulatot Emmával kapxsooatban például. Így is tetszett!


shano
2.5/5

Krimi ​és sütemények, a két kedvencem egy kötetben; a bátyám nem kicsit ismer :)
Nem olvastam a sorozat 1. részét, így a szereplők nekem újak voltak – és nem igazán kedveltették meg magukat velem. A főszereplő egyenesen unszimpatikus volt, amilyen stílusban “kikérdezte” a gyanúsítottjait, hát nem csodálom, hogy a búsba kívánták. A Jake-kel való kapcsolata is olyan seveled-senélküled valami, Maxet meg csak sajnáltam. David jelenlétére nem tudom, mi szükség volt, mert semmi pluszot nem adott hozzá a történethez. Ami a nyomozós részt illeti, tudni lehetett, hogy ki a gyilkos (#vagy csak Agatha Christie-n edzőttem#), és a végén meglepően gyorsan lerendezték az ügyet.
Grace és Emma szimpik voltak legalább :)
Egyszeri olvasásnak elment, a két érettségi között sikerült kikapcsolnia. Nyilván másképp ítélném meg, ha olvastam volna az első részét (bár ez után nem sok kedvet érzek hozzá). A sütik mindenesetre dobnak rajta :)


lotti531
1.0/5

Ez ​volt számomra az év legnagyobb csalódása. A krimi szál elég klisés, a szereplők sablonosak, és elég hasonlóak a Hannah Swensen sorozathoz.
Emma volt a legszimpatikusabb, a többiek egyszerűen idegesítőek voltak.


Szisszamisza
5.0/5

Nagyon ​jó volt. :) Nem azt mondom, hogy ez egy fergetegesen jó krimi… Aranyos kis történet, vicces, kikapcsolódhat rajta az ember. A végéig rá sem jöttem biztosan ki lehetett a gyilkos ( vagy csak nagyon sötét vagyok, de remélem azért mégsem ).A főszereplő csaj is szimpatikus, taplaesett, nem az az idegesítő rinyálós fajta. Nagyon remélem, hogy lesznek még magyarul megjelenő folytatásai.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

35.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók