Ajax-loader

A ​két és fél évvel ezelőtti, kimondhatatlan tragédia óta Nastya Kashnikov csupán az árnyéka régi önmagának. Másik városba költözik, elhatározva, hogy titokban tartja sötét múltját, és senkit sem enged közel magához. Terve azonban kudarcot vall, amikor azon kapja magát, hogy megmagyarázhatatlanul vonzza az egyetlen személy, aki ugyanolyan elszigetelt, mint ő maga: Josh Bennett.

Josh története nem titok. Minden szerettét elveszítette, így tizenhét éves korára senkije sem maradt. Akinek a neve egyet jelent a halállal, azt mindenki igyekszik elkerülni. Nastya kivételével, akit nem riaszt el a fiú, sőt, előbb-utóbb élete minden területére bebocsátást nyer. Ám miközben a kettőjük közti tagadhatatlan vonzalom egyre erősödik, Joshban felmerül a kérdés, vajon megtudja-e valaha is Nastya titkát – és hogy egyáltalán meg akarja-e tudni.

A Nyugalom tengere gazdag, erőteljes és zseniálisan kidolgozott történet egy magányos fiúról, egy érzelmileg sérülékeny lányról és arról a csodáról, ha kapunk még egy esélyt.

Értékelések
3.2/5 - 2 értékelés alapján


Valami hiányzott nekem az 5 csillaghoz, de nem tudom elmondani, hogy mi az, ez csak egy érzés, hogy nem tudott annyira letaglózni, mint a Hopeless például, vagy valami másért, de igazán nem tudom megfogalmazni.
Fantasztikus a könyv egyébként, nem véletlen ez az értékelés róla.
Nastya döntései néhol idegesítettek, de hasonló szituációban el sem tudom képzelni, hogy én mit tennék, úgyhogy nem ítélkezhetek.
Joshról kedvenc sorozatom egyik főszereplője jutott eszembe, Gibs az NCIS-ből. :)
Aztán ott van Drew. Imádtam a karakterét!
Nagyon jól fel vannak építve a karakterek, bár a nagynéni viselkedése azért kiakasztott, hogy Drew bármikor vihetné Nastya-t, Josh viszont nem, sőt. Gondolom az ő bulizós életmódjához ugye inkább ez a típus illik, viszont nem érdekli őt sem, hogy Nastya igazándiból mit szeretne.
Ezért is értem meg a némaságot, ahogy az egész családhoz fordul, mert mindenki csak a gyors gyógyulást akarja, igazából senki sem érti meg. Josh-on kívül.
Ugyanez van Drew családjával, hogy ott sem akaratoskodnak vele, elfogadják olyannak, amilyen és ezért szeret ott is inkább lenni, mint a saját családjával.
Idő és türelem. Mindig is ezek a legfontosabb gyógymódok.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://moly.hu/ertekelesek/1737163


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.2/5

Statisztika

140.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók