Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


lha
5.0/5

Sok ​jó szakács publikál és szerepel körülöttünk. Az én stílusomhoz és lelkivilágomhoz Ő áll a legközelebb. Szeretem, ahogyan az ételről beszél és ír, hogy sallangmentesen nyúl a főztjéhez és ízig vérig nő, aki istenieket főz, egyszerűségre törekszik.


Sara_Harka
5.0/5

Szeretnivaló, ​ötetes és őszinte. Hmm!


B_Bori
5.0/5

Ez ​a Nő ! … :)

Mindig örülök egy gyorsan elkészíthető, ízletes receptnek… de mostanában arra jöttem rá, hogy méginkább örvendek a szerző saját megjegyzéseinek, írásainak… sőt…már csak azt keresem, a receptek csak bónusz. Persze, a tévéből ismerjük milyen érzéki, de ez a szellem a közvetlenségével teljesen elvarázsol. Hogyan is szólíthatna meg, ha ennél formálisabb …
A gondolat, ami a fejembe motoszkál a könyv kapcsán – nem biztos, hogy értem a kettő közti kapcsolatot – , hogy mindig adassék meg a humor, amivel a balgaságainkra tekinteni tudunk :)


Csak_Okosan
4.0/5

Feltétlenül ​ki kell próbálnom a holdfényben szárított paradicsomot és a müzlis kenyér receptet, esetleg a hagyma lekvárt nagyobb mennyiségben.
A tévében elviselhetőbb a sok fecsegés, mint elolvasni, viszont át lehet ugrani, ha nem vagy kíváncsi rá :)


katacita
3.0/5

Nigella ​műsorainak lelkes nézője vagyok, de a szakácskönyvétől nem ájultam el. Gyorsan az összeset lepakoltam a kívánságlistámról, és inkább Jamie Oliverekkel töltöttem fel.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

8.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók