Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


DittaV
5.0/5

Nagyon ​szeretem ezt a részt, mert bár kegyetlen és undorító, meg szadista is, de megmutatja, hogy milyen az alakváltók és vámpírok világa, hogy mekkora tetű a Tanács. Anita és JC megint beletenyerelt a szarságba rendesen, ebbe belekavart még Richard és Raina szelleme is, ami kedvére jön és megy, alig várva, hogy megkeserítse Anita életét. Közben vannak tűzesetek és vámpírok elleni támadások is. Aztán Anitának leopárdjai lettek, élükön Nathaniellel, aki most még a lúzer megtestesítője, akarat és minden egyéb nélkül, bár a többiek sem túl acélosak. Elég érdekes rész volt és elindít egy láncreakciót a Tanács és JC-ék között.


Nikolett0907
5.0/5

“– ​Ugyanaz a vámpír harapott meg mindkettőtöket, ugye? – kérdeztem végül.
Jean-Claude bólintott.
Asher csak nézett némán.
– Honnan a bús francból akasztott le benneteket? – néztem végig rajtuk. – A disneylandi mesebeli herceg kiárusításából, az akciós fehér lovak mellől?”

Nem tagadom ennek a sorozatnak, ez az egyik ékköve.
Mert itt még horror és krimi jól kijönnek egymással.
Ugyan felüti a fejét a szexualitás és némi szerelem foszlány, de érdekessé teszi a történetet és nem untatott. Valamint új szereplőkkel bővül a paletta.

Én itt lettem szerelmes, de tényleg.

Asher, te jó ég, – nem érdekel, hogy a későbbiekben kiábrándulok belőled -, de itt, még az a csábító “bunkó”, aki kinéz ahogy, tele fájdalommal, mély sebekkel, és úgy gyönyörű ahogy van.
Tele van indulattal, meg nem értéssel, annyira vonz, fantasztikus ez a lelki tusa, aminek a tanúja lehettem.

Na miután befejeztem ezt az érzelmi “csöpögést”, normálisabb hevülettel is megerősíthetem, hogy itt is volt aztán minden.

Anita szokás szerint hozza a kukacoskodását, illetve azt a nézetét, ami engem úgy irritál, “mindenki engem akar, de nem értem miért”…néha én se, de komolyan…

Ezt leszámítva a paletta következő fényessége, bár nem egészen pozitív értelemben az a {{tanács}}…és mint várni lehetett sok rejtély, rengeteg vér, kicsit erősebb indulatok tarkítják a lapokat.

Olyan cuppogósan édes a lelkemnek, mint mikor a vérben fetrengünk és….na itt fejeztem be az eszmecserét, mielőtt valaki szól az illetékeseknek és elvitet.

Kedvenc! ♥ ,


agi89
5.0/5

Huhúúú ​megint mi volt itt.
Végtelenül izgalmas volt.
Már 7-jére döbbentem le azon hogy az írónő mennyire “megelőzte a korát”, amikor elkezdte Anita történeteit. 20 évvel ezelőtt jelent meg az első rész.
A számítástechnika és mobiltelefon ‘hiánya’ egyedül ami elárulja hogy nem most írta meg Laurell.

Éééés végre megtudtam hogy is “működik” és mitől olyan rettegett a {{Tanács.}}

Jean-Claude mellé bejött a képbe Asher és egy pöppet szétfolytam. XD
De egy ilyen anitás bevezető után nem is csoda:

“Egyik vámpírról a másikra néztem. Jean-Claude volt a szívrepesztőbb figura kettőjük közül, és ez nem csak a sebhelyeken múlt. Asher egy fokkal jóképűbb volt, mint amilyen szép.
- Ugyanaz a vámpír harapott meg mindkettőtöket, ugye? – kérdeztem végül.
Jean-Claude bólintott.
Asher csak nézett némán.
- Honnan a bús francból akasztott le benneteket? – néztem végig rajtuk. – A disneylandi mesebeli herceg kiárusításából, az akciós fehér lovak mellől?”

Én ezen akkorát röhögtem. XD
Imádom a humorát. Zseniális!


josageszter
4.5/5

Még ​mindig 1000 fokon pörög a könyv, bar már egyre több benne az erotika. Szegény Anita, megértem, hogy nem akarja fűvel- fával csinalni, de úgy látszik a szex gerjeszti a legnagyobb erőket. :D Tetszett a közte es Richard között megmaradt konfliktus, viszont Jean-Claude-on már nem tudom mit eszik. Egyáltalán nem kiismerhetetlen, egy átlagos, romantikus krapekra emlékeztet. Tetszett a történet és hogy mindig jön valami, ami összekapcsolódik az eseményekkel én mégsem tudom sehova tenni. Szó vagy inkább kifejezés ismétlés volt benne sok, néha kicsit túlzásnak is éreztem Anita szava járását.


Takkancs90
5.0/5

Anita ​egyre jobb és jobb lesz. Hihetetlen kalandokba keveredik, és mindig kiáll a gyengékért és megvédi az övéit. Igazi belevaló csaj. :) Jean-Claude apró kis meglepetései megmelengettég a szívemet, igazán figyelmes. Richard újbóli felbukkanása rendesen felrázta a helyzetet, de ettől csak még izgalmasabb lett. A Tanácstól rendesen be lehet parázni, totál ijesztőek., nem szívesrn találkoznék egyikkel sem egy sötét sikátorban… Nagyon várom hogy mit hoznak még a következő részek. {{Én balga véletlenül elolvastan egy sokadik kötet fülszövegét, és Anita ott már nem Jean-Claude-dal van… NEEEEE!!! Mi jöhet még itt??? 0-0 }}


_Katie_
4.0/5

Kérvényezte ​már valaki, hogy AnitaBlake egy szuperhős legyen, mint Batman, Pókember vagy Hulk??? :))
Anita egy újabb őrült két napos vágtába kezdett, ami annyira mozgalmas volt, mintha éppenséggel két hét eseményeit próbálták volna belesűríteni. Mindezek mellé Anita és az ő szerelmi élete is belekavar mindenbe, főleg, hogy a mostani önmaga mosdatására szánt gondolatok szerintem baromira szembe mennek az eddigi véleményével és az életstílusával :))
Mindezek ellenére jól szórakoztam az életvezetési tanácsok és szarkasztikus megjegyzések kereszttüzében, amit nem is értek :)))


lilla_csanyi
4.5/5

Kedves ​Laurell K. Hamilton néni!

Az Anita Blake sorozat alapvetően nem lenne nagy kunszt. Igénytelenül van megírva, előfordulnak belőle gyanúsan a vissza nem olvasás miatti hibák, és az események néha már-már egy gagyi fanfictionbe csapnak. Ugyanakkor ezt az Anita Blake-et még nem lehet nem szeretni. Hogy miért? Mert a főhősnő pimasz, vagány, vicces. A karakterek a szívünkhöz nőnek. A világa érdekes, és igen, néha még elgondolkodtató is, amin az ember azután is tovább töri a fejét, hogy kiolvasta a könyvet. Mert betekintést nyújt a rendőrségi helyszínelések világába, és van miért izgulnunk. Mert van TÖRTÉNET, és nem csak egyik ágyból a másikig vergődik a főhősnő.
Ebben a részben már fokozódik az erotikus rezgések szintje, de még nem bántó, zavaró és nem minden más kárára kerül előtérbe. Miért kellett ezt az egészet a 10. kötettől kezdve elrontani? Miért?

Üdv : papirzsepi


Niah
5.0/5

Imádtam! ​Vámpírok, farkasok, vércicusok… Ohh igen, megjelent a legkedvesebb, szerényebb, szerethető karakterem is: Nathaniel.
Az édes kis szerelmi háromszög ismét megjelent ebben a részben, azonban kemény szavak, dühöt, és ellenszenvet kapunk. Vegyes érzelmekkel figyeltem Richard és Anita civódását. Mindkettejük álláspontját megértettem, a helyzetet mégis nehéz volt megszokni. Anita a kemény külső ellenére azonban megmutatta mennyire is törődő, szerethető személyiség. Igazi tyúkanyó és odaadó nő. A szörnyek világában azonban nehéz megtalálni az igazit. Főleg, ha ragaszkodunk bizonyos elképzelésekhez…
Anita és a falka kapcsolata teljesen magával rántott. Imádtam ezeket a fejezeteket, a hozzájuk kapcsolódó karaktereket, tetteket és érzelmeket.
A Tanács megjelenése, azoknak morbid tettei csak hab volt a tortán. Megmutatta számunkra a vámpírok igaz oldalát.


Banshee
2.5/5

Kezdem ​én is azt érezni a sorozattal kapcsolatban, hogy egyre több a vér, a marcangolás és a szexualitás, de egyre kevesebb a történet és az izgalmas akció. Piros pont hogy ennek a résznek csak egy jó halálos áldozata van, viszont fekete, hogy annál több lelki sérültje.


Vhrai
4.0/5

A ​főszereplő miatt érdemes a sorozatot olvasni, imádom a stílusát. De ha el kéne mondani mi történt a sorozat eddigi részeiben, hát nagy bajban lennék…..


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

17.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók