Ajax-loader

A ​párválasztó kezdetekor a lányok még harmincöten voltak, de közülük csak egy nyerhet.
Eljött az idő, hogy a korona végre a győztes fejére kerüljön.
Amikor beválogatták a Párválasztóba, America még csak nem is álmodott arról, hogy valaha eljuthat a korona közelébe – vagy Maxon herceg szívéhez. Ahogy azonban egyre közeleg a versengés vége, és a palota falain túl fokozódik a fenyegető veszély, America rádöbben arra, hogy mennyi mindent veszíthet – és hogy milyen keményen kell küzdenie a vágyott jövőért.
“Egyik kezem Maxonéban pihent, arcomat a mellkasára fektettem. Ő a fejem tetején nyugtatta az állát, így forogtunk az eső zenéjére.
Abban a pillanatban biztosra vettem, hogy van közös jövőnk. Ha ilyen érzés, amikor együtt vagyunk, akkor valahogy rá fogunk találni az útra, amely visszavezet bennünket egymáshoz.”

Értékelések
3.8/5 - 6 értékelés alapjánKarina
4.5/5

Most így visszanézve rájöttem, hogy egy évben egy Kiera Cass könyvet olvasok. Ezzel is már nagyon régóta szenvedek. Mindig vittem magammal, de soha nem olvasam el. Most ma reggel elkezdtem olvasni, hogy majd a héten elolvason, erre már este végeztem vele.
Sokkal jobb volt, mint az első kettő, de még így se volt az „igazi”. Még négy köny van belőle hátra és azokkal már minél hamarabb széretnék végezni. :)
A törtánetben voltak részek, amikor nagyon kiakadtam. Én reménykedtem, hogy a vége feké már nem lesz semmi. Aha… csak reméltem. A végét én nem így képzeltem el, de sajnos nekem nincs beleszólásom.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/kiera-cass-the-one-az-igazi/en-es-a-konyv/karinaa7
Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.8/5

Statisztika

66.7
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók