Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Szinna
4.5/5

Bár ​a történet nem újdonság, a kivitelezés briliáns volt. A karakterek abszolút 3 dimenziósak.
Amit a legjobban szerettem a történetben, hogy bár nincs nagy szerelem első látásra, sőt inkább durci van, de mégis mindig elkapják egymást amikor a másiknak szüksége van rá, amikor valamelyikük zuhanni kezd.

A történet röviden a hősnőt megcsalja a pasija, ezért felbéreli annak ellenségét, hogy játssza el az új pasi szerepét. A fiúnak meg rákos az édesanyja, és minden pénzre szüksége van, hogy segítse ezért belemegy az üzletbe. Mindketten a saját démonjaikkal küzdenek, azonban sokkal több a közös bennük mint elsőre bárki is gondolná.
Papírzsepi is fogyott egyes jeleneteknél.


Ariel
5.0/5

Egyszerűen ​imádtam! A karaktereket, a történetet, a kivitelezést, mindent! Alapvetően egy tipikus történet lehetNE, de azt hiszem nem az. Lehet, amikor elolvasom még egyszer (mert biztosan el fogom…), akkor megváltoztatom a véleményem, de még mindig, pár nap távlatából is oda vagyok a könyvért…
Az érzelem-dúsabb jeleneteken sírtam, vagyis elképesztő, ahogy az írónő használta a szavakat. Egy ilyen komoly témát nem könnyű megfelelően leírni, de ebben a könyvben még ez is rendben volt.
Colt személyisége nagyon tetszett. Vicces, határozott (többnyire), amolyan bad-ass, de valahogy mégsem. Imádtam. :)
Cheyenne pedig igenis egy kis princess volt a történet elején. Kissé nagyképű, megvolt a maga véleménye mindenről, még akkor is, ha nem látott a dolgok mögé. A karaktere egyértelműen sokat fejlődött, és persze őt is nagyon megszerettem.
Egyelőre megy a könyv a kedvencekbe. :D


zwecki
4.5/5

A ​könyv tényleg nem kínál semmi extrát, ugyanakkor végig fenntartotta az érdeklődésemet. Nem volt benne unalmas rész..
A karakterek igen szerethetők, nagyon élethűek.
Külön tetszett, hogy nem kellett a nyafogást hallgatni egyik fél részéről sem, hogy a másik mennyire szép, csodás és hogy mégsem lehet az övé.
A kapcsolat szép lassan alakult barátsággá, szerelemmé.
Colt bekerül a topok közé, hiszen a rosszfiús álarc ellenére az édesanyjával való kapcsolata kivételes.
Chey sem az az idétlen nyafogó hősnő, akit az ilyen könyvekben megszoktam. Nem fél megmondani a véleményét, folyton húzták egymást Coltonnal.
Ritkán sírok könyvön, de a vége …


Vivien_
5.0/5

Abszolút ​sírós könyv. Az utolsó oldalakat teljesen bőgve olvastam, de megérte mert fantasztikus könyv. Colt és Cheyenne iszonyat édesek együtt, habár Cheyenne karakterét annyira nem szerettem meg. Annál inkább viszont Coltot! Szegényt, annyira, de annyira sajnáltam. A következő rész is mindenképp olvasós, még ha nem is róluk fog szólni.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók