Ajax-loader

1944. ​augusztus, Franciaország

A már évek óta tomboló háború lassan és látszólag elkerülhetetlenül a véres végkifejlet felé sodródik az európai kontinensen. A szövetségesek már partra szálltak Franciaországban, és megállíthatatlanul, hatalmas lendülettel nyomulnak előre, pedig a német oldalról a legkeményebben és legkíméletlenebbül harcoló páncélos SS alakulatok vesznek részt a védekező harcokban.

A küzdelem minden eddiginél kegyetlenebb összecsapásokba torkollik, amikor Hitler seregeit a szövetségesek a kanadai tüzérség segítségével megszorítják a falaise-i katlanban.

Heinrich Schepke Obersturmführer, a III. Birodalom egyik legeredményesebb páncélos ásza parancsnoki Párducával ebben a kilátástalan helyzetben küzd kétségbeesetten, mint egy sarokba szorított, sebzett vadállat. Azonban váratlanul egyenesen a legfelsőbb vezetéstől egy azonnal végrehajtandó, meglehetősen szokatlan parancsot kap: hatoljon be az ellenséges vonalak mögé, akár az élete árán is, és tankjaival mentsen ki egy csapdába esett egységet.

A Párducokat felkészítik az öngyilkos küldetésre a kor legmodernebb berendezéseivel, és ezzel kezdetét veszi a II. világháború egyik legkülönösebb hadművelete, amelyben a III. Birodalom páncélosai elképesztő tűzerejükre és mozgékonyságukra alapozva játszanak halálos fogócskát az ellenséggel, ellenséges területen.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók