Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Bettina_94
5.0/5

“Már ​az első néhány oldal megdöbbentett és elgondolkodtatott: furcsa volt megtapasztalni, milyen sokat hazudik, finomabban szólva “füllent” az ember a mindennapjai során. Te is, én is, mindannyian. Bele se gondolunk sokszor, úgy jönnek a szavak a szánkra, és bizonyos embereknél tényleg igaz a mondás: nem szabad elhinni még azt sem, amit kérdeznek."

http://irokkozott.blogspot.hu/2017/06/pamela-meyer-verj-at-ha-tudsz.html


dwistvan
4.5/5

Hasznos ​szakmai könyv. Összességében nagyon jó rendszer bontakozik ki benne. Vannak részek ahol kicsit bőséges az elméleti fejtegetés, de a gyakorlati tanácsok is szép számmal olvashatók. Előnye hogy nem pusztán a nonverbális kommunikáció megfigyelésére hagyatkozhatunk, hanem a szavak és kérdezéstechnika szerepét is megérthetjük. Kijegyzetelés után legjobb a gyakorlatba átültetni a tanultakat.


Aurore
4.5/5

Amerikainak ​amerikai, talán egy picit szájbarágós is, de nem különösebben idegesítően, szóval szerintem hasznos könyv. Módszeresen végigmegy a hazugságok indítékain, a különböző jeleken, amelyek segítségével a hazugságot kiszúrhatjuk, valamint azon, hogyan nyerhetjük ki valakiből az igazságot, ha igazából fontos, no meg van rá időnk és energiánk. Néha egy-egy apróbb fogás is elegendő, hiszen ha a könyvnek hinni lehet, a legtöbb hazug valójában ég a vágytól, hogy elmondhassa az igazat, a mi dolgunk csupán az, hogy megkönnyítsük ezt neki.

Amit picikét untam, az a könyv második felében a vállalati kultúra tiszta alapokra helyezéséről szóló rész, noha belátható, milyen komoly létjogosultsága van ennek a felvetésnek a mai világunkban, ld. 2008-as pénzügyi válság, hogy mást ne említsek.
A személyes agytröszt felállításáról szóló rész is inkább csak olyanoknak érdekes, akiknek jóval ambiciózusabb céljai vannak az életében az átlagnál, tehát ez inkább egy menedzsereknek szóló életvezetési könyvbe illett volna, mint ide, mondjuk nem mondom, hogy untam, csak hát na.


Zaerth
4.5/5

Korábban ​nem érdekelt a pszichológia, az emberi kommunikáció mélyebb ismerete, azonban amióta elolvastam ezt a kötetet, szinte falom az ilyen és ehhez hasonló témájú műveket. Mindenkinek ajánlom, akit érdekel a testbeszéd, a szavak jelentősége és mögöttes tartalma, valamint az emberi viselkedés és a persze az, hogy ki mikor és miért hazudik nekünk.
Maga a könyv olvastatja magát, humoros és tényszerűen magyarázza el és mutatja be a hazugság világát, általánosságban és mindennapjaink során, különféle technikák bemutatásán keresztül.


Általában ​nem szoktam értékelni könyveket, max. csillagozom őket. Én nem úgy veszek könyvet,hogy elolvasom más véleményét, mert tudom,hogy fix,hogy nem fog egyezni a véleményünk az adott könyvről. Elolvasom ugyan az adott könyvről alkotott véleményeket/ értékeléseket, de jobb szeretem saját magam megtapasztalni,hogy milyen is valójában. Nekem az ilyenre az a szlogenem,hogy: A vélemény olyan mint a fing, elszáll és senkit nem érdekel.
:D

De amúgy szerintem ez egy jó kis könyv volt, annak ellenére,hogy a vége már kezdett átmenni cégvezetős témába.


egészen ​rossz. Ha valakit érdekel ez a téma, akkor Joe Navarro: Beszédes testek c. könyvét vegye kezébe, ne ezt.


Nem ​tudom ki ez a gyökér aki az előszót írta, de majdnem elveszi az ember kedvét a tovább olvasástól. Akiben ennyi fájdalom van javaslom neki a Smith & Wesson-t.


szikszai_2
3.5/5

Érdekes ​könyv, de főleg a tárgyalástechnikai rész. Ez az ami leginkább átgondolt és jól megírt. A hazugság vizsgálatról rész is érthető, de sok az önismétlés.


Lana89
3.0/5

A ​könyv leginkább a tárgyalásokhoz illetve üzletkötések ad tanácsokat de ennek elenére tetszett. Azért lehet találni benne néhány érdekes dolgot amit az ember tud hasznosítani ;)


April_Faye
3.0/5

Sok ​újat nem tudtam meg belőle, de el tudom képzelni, hogy valakinek tárgyalások mellé, cégvezetéshez hasznos lehet.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

23.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók