Ajax-loader

Labdarúgó-pályafutásom ​kedzete óta ismerem Kukely Mihályt, akit a legjobb és legőszintébb barátaim közé sorolok. A személyemről írt könyvének anyaggyűjtése során, számtalan alkalommal hosszúra nyúlt beszélgetéseket folytattunk az élet valamennyi területéről, de legfőképp a sportról és ezen belül is a legnépszerűbb sportágról, a labdarúgásról.
Kereskedő létére, nála nagyra becsülöm azt a sokszáz sporttémájú újságcikket, amit a különböző lapokban nevének aláírásával olvastam. Mint egykori labdarúgó úgy érzem, hogy a szerző szívéhez legközelebb a legnépszerűbb sportág, a labdarúgás állott. Csodálom akaratát méginkább azért is, mivel a sportot csupán szurkolói szinten művelte.
Szilárd meggyőződésem, hogy Kukely Mihály az egykori válogatottbeli társamról, Buzánszky Jenőről írt könyve, a maga módján igyekszik részletesen megismertetni az olvasókkal a labdarúgással kapcsolatos problémákat. Bemutatni az egykori aranycsapat egyetlen vidéki tagját, a mindig példamutató, nagyszerű, a sportért élni és dolgozni akaró kultúrált embert, aki mindenkor példaképül szolgálhat a jelenkor ifjúsága előtt.
Örülök annak, hogy Buzánszky Jenő sporteredményekben gazdag életútja könyv formájában is a sportot kedvelő olvasók kezébe kerül.

SZOJKA FERENC
a 27-szeres magyar
labdarúgó válogatott
csapat tagja

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók