Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Almost_Zed
3.5/5

Hát ​igen, én is inkább szépirodalmon csüngök, mert ez biztos nagyon jó ami le van írva, de nekem most túl tudományos volt, kicsit szájbarágós, száraz. Leginkább az tetszett benne, amikor idézett egy írótól vagy vicces hasonlatot hozott fel példának.
Ilyen gyöngyszemek is vannak benne: “Gyakoroljunk a magányban az Elképzelt Helyzetek Módszerével.” Nekem erről a hajdanvolt szovjetunióbeli Elveszett Vonatok Minisztériuma jutott az eszembe :)


Bajgli
4.0/5

Az ​asszertív/önérvényesítő kommunikáció alapjai, ajánlom mindenkinek! Nem csak arról, hogy hogyan mondjunk nemet, inkább arról, hogy hogyan kommunikaljunk empatikusan, úgy hogy a végén mindkét fél kellemesen távozzon. Hogyan kezeljunk agresszív, szubmisszív, manipulatív kommunikációt..


Molu
4.5/5

Ez ​a könyv sokkal több, mint amit a címe vagy a fülszövege sugall. Segít az önismeretben, a kommunikációban másokkal, sőt némi pszichológiát is tartalmaz. Önsegítő és önfejlesztő könyv, mely elég hosszú ahhoz, hogy magában foglaljon sok hasznos témát, de elég rövid ahhoz, hogy megemésszük a mondanivalót.


.


Purpur
3.5/5

Szerintem ​egy könyv attól lesz “önsegítő”, hogy könnyen érthető, tele van gyakorlati példákkal, és még olvastatja is magát. Erre a könyvre sajnos egyik sem volt igaz, így elég nehezen rágtam át magam rajta. Tetszett, hogy a nemet mondáson kívül az önismeretről és az érzelmi zsarolásról is volt benne szó, viszont olyan tudományos és száraz stílusban íródott az egész, amitől sokszor nemcsak unalmasnak, hanem szánalmasnak is éreztem. Főleg a hosszú, magyartalan körmondatok és a régimódi igeragozások (pl. viselkedel, vélekedel) voltak megmosolyogtatóak. Nem túl hiteles, hogy egy olyan ember osztja az észt a jó kommunikációról, aki saját maga is képtelen rá.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

27.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók