Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


zuna19
3.5/5

Kicsit ​sokáig tartott az olvasása. Általában nem szokott eddig tartani, de valamiért nem olvastatta magát ez a történet. Az eleje legalábbis, nagyon lassan indult be. Nem mondanám, hogy kedvencem lett, mert közel távol sem ez volt a legjobb könyv, amit olvastam, de a végére eléggé megkedveltem. Igaz, voltak benne nem egy laposra sikerült jelenetek, de azért utólag azt mondom megérte elolvasni.
Pesh nagyon szerethető karakter. Már A javaslatban nagy kedvencem lett és nagyon vártam már ezt a részt, örülök, hogy olvashattam az ő történetét is és többet kaphattam belőle. Nem is az ő hibája volt, hogy nem szerettem meg igazán a könyvet, hanem a másik főszereplő miatt. Megan az elején baromira idegesített. De olyan szinten, hogy azt le se tudom írni. A két harmada felé kezdtem megkedvelni a karakterét. Az is segített, hogy annyira édes kisfia van, hogy csak na. Mason tündéri.
A mellékszereplők színesítették a történetet és egy kis pluszt adtak hozzá.
Aiden és Emma elég sok jelenetet kapott, aminek örültem is meg nem is. Szerettem nagyon az ő történetüket, de már ezt egy picit soknak éreztem, most nem rájuk voltam kíváncsi. Örültem persze, hogy benne vannak és új taggal bővült a családjuk, de én ebben a könyvben Peshre voltam igazán kíváncsi.
Az esküvő nekem egy picit hiányos volt, azt a részt csak úgy összecsapták. Azt lehetett volna egy picit bővebb.
Az epilógus viszont nagyon jó volt, abból megtudhattuk, hogy végre sikerült Peshnek a nagy családos terv, mert ikerlányai születtek. Az elég vicces, hogy Megan úgy különbözteti meg őket, hogy más színű zoknit a rájuk. Egy ideig biztos működik is.
A kedvenc részem mégis az adoptálós volt, Pesh igazán nagyszerű apja lett Masonnek. Az ő kapcsolatuk, nagyon különleges.
A végére már Megannel is kibékültem.
Összességében nézve nem volt ez olyan vészes, mint az elején azt hittem. Szerintem, fogom még ezt olvasni. .


Athmor
3.5/5

Határozottan ​állítom, hogy ez a legjobb kötet a szériából. (Bár még nem volt szerencsém Casey rövidke 61 oldalas sztoriját – „The Predicament” címen – elolvasni.)
Mivel magyarul nem jelent meg, ezt már angolul olvastam, így végre betekintést nyerhettem Katie Ashley valódi írói stílusába. Egészen megszerettem, de a káromkodást nem tudtam hová tenni. Nem ítélkezem (magam is mocskos szájú vagyok), de NEKEM valahogy mindig a legrosszabbkor nyögött be egy-egy vulgáris szót. Ez lehet akár kultúrák közötti eltérés is, de én szerintem rosszul kezelném, ha a ”jobbik felem” egy romantikus pillanatban azt rebegné, hogy ”Ki**szottul szeretlek”.
Itt most – kivételesen – nem volt meg az örökös Katie Ashley gondom, hogy a férfiak szövegei nem elég „férfiasak”. Pesh mondatai emellett nekem nagyon jól visszaadták azt az indiai kultúrát, amit a tévéből ismerek és szeretek.
Érdekes egyébként, de így, hogy Aiden és Emma csak minimális mértékben szerepeltek, nekem fogyaszthatóvá váltak, pedig az előző kötetben nagyon meguntam őket. (Főleg azt a huzavonát, amit műveltek, ami kísértetiesen hasonlított nekem a hentai mangák örökös „akarom, akarom, de mégis nemet mondok, aztán mégiscsak hagyom magam” vonására.)
A végéről persze nem maradhatott ki az előző könyvre is jellemző egy nappal, két nappal, egy héttel, két héttel, egy hónappal, fél évvel és egy évvel és ki tudja hány évvel később című fejezetek. (Tudom, ez tipikus példája annak, hogy soha semmi sehogy sem jó senkinek.) Enyhén túlzásba viszi ezt az írónő. Pedig pont mindig én vagyok az, aki még egy kicsit nézné a filmet, még tovább olvasná a könyvet, hogy tudjam, milyen a párok élete a befejezés után, de itt már konkrétan a szememet forgattam, hogy „ugyan mikor lesz már vége?!”
Összességében azonban kellemes olvasmány (ha félreteszem az agyam egy távoli zugába a tényt, hogy nem pártolom az ilyen nagy korkülönbségeket… höhö)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók