Ajax-loader

A ​házassági terveket szövögető londoni nemesemberek legtöbbje a kihívóan büszke és kiváló neveltetésű, eszes és gyönyörű Abrielle-ről álmodik, aki ráadásul tekintélyes vagyon várományosának számít.
Ám amikor mostohaapja – aki a keresztes háborúk során tanúsított bátorságáért és hősiességéért nagy tiszteletnek örvend – mégsem részesül a jól megérdemelt rangban, címben és az ezekkel járó anyagi javakban, a lány hirtelen kegyvesztetté válik. Többé már nem számít megfelelő partinak a londoni társasági körökben.
Csupán egyvalaki pályázik még a kezére, s ő is bevallottan a testi élvezet kedvéért: a felettébb rút és velejéig gonosz Desmond de Marlé. Úgy hírlik, a férfinak része volt előző két felesége halálában.
Abrielle-nek azonban nincs más választása, el kell fogadnia a kegyetlen és gyűlöletes de Marlé házassági ajánlatát, hogy megmentse családját az ínségtől, mostohaapját az adósok börtönétől. Fel kell áldoznia szüzességét ennek a kívül-belül ocsmány alaknak, akitől undorodik, retteg, és aki ellen minden porcikája tiltakozik,… miközben titkon egy másik férfi iránt vonzódik.
A jóképű, magas, fekete hajú és kék szemű Raven Seabern – a skót király titkos küldötte – eddig ismeretlen érzéseket ébreszt Abrielle-ben. Már legelső találkozásuk alkalmával felkelti a lány érdeklődését, és persze Abrielle látványa is megbabonázza Ravent. Szerelmük azonban nem teljesedhet be, hiszen a lány már az undorító de Marlé menyasszonya, s ígéretét nem szegheti meg.
Ám a két szerelmes között fellobbanó tűz nem hamvad el. Raven tudja, hogy rátalált az igazira, a lány nem lehet senki másé…
Titkok, cselszövések, fortélyok és elképesztő veszedelmek sora vár mindkettejükre, ha követni akarják szívük szavát.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

19.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók