Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ingryd
4.0/5

Nagyszerű ​folytatása a sorozatnak, de nekem ez a kötet mégsem tetszett annyira, mint az előzőek. A szerző remekül kiegészítette magyarázatokkal, életrajzi és történelmi adatokkal a történetet. Kíváncsian várom, mit hoz a sorozat következő kötete.


Valcsa
4.0/5

Valamelyest ​jobb volt, mint a 2. rész, és jobban is emlékeztetett az Agatha Christie-féle krimikre. Annyi különbséggel, hogy itt még annál is több szereplő lett felsorakoztatva, sokan mindenféle különösebb szerep nélkül – és bizony elég volt fejben tartani, hogy ő most voltaképpen kinek a kijének a kije… Most is voltak laposabb jelenetek, amiket untam – de maga a hangulat és a történet is egész klassz volt.
{{A gyilkos pedig nyilván az – most is -, akire az ember nem is gondolna. :) Azért Monának és Swithinnek a végén örültem. ^^ És remélem, idővel Jane-t és Lord Haroldot is össze fogja majd boronálni az írónő… :)}}


Zseraldina
5.0/5

Amikor ​megláttam a könyv borítóját, tudtam, hogy olvasnom kell. Nem csalódtam benne. Visszamentünk 1804-be, olvasás közben úgy éreztem, mintha ott lennék. Tetszett a fogalmazás, tetszett, hogy többet tudtam meg Jane Austenról. Nem találtam benne helyesírási hibát, nem unatkoztam. Őszintén szólva, tényleg csak a végén tudtam meg, hogy ki a gyilkos. Azoknak tudom ajánlani ezt a könyvet, aki szereti a régi időket, aki szereti egy kicsit a nyomozást, és aki olvasás közben elakarja hagyni, a mai rohanó világot.


fukszia
4.0/5

A ​többi Barrons könyvhöz hasonlóan, az utolsó percben derül csak ki, hogy ki a gyilkos, addig meglepően jól csűri-csavarja az Írónő a kutatást. Nekem most ez egy kicsit sok volt.


Clio404
5.0/5

Könyvről-könyvre ​egyre jobban szeretem ezt a sorozatot. Izgalmas, fordulatos, korhű és ami számomra az egyik legszimpatikusabb, valóban el tudom hinni, hogy Jane Austenről szól.


lyneth
4.5/5

Kellemes ​könyv, sok munka lehet benne.


Mandorla
3.0/5

Az ​elején nagyon nem tetszett, Jane Austen korába eröltetetten rakott vissza. De a gyilkosság után olyan volt mint az Agatha Chistie-k, olvasmányos. Szóval a gyilkosság kinyomozása tetszett.


Lillanna
4.0/5

Kiolvastam! ​Végre!
Nem mondom, hogy rossz könyv, de az azért jelent valamit, ha ezekkel a gondolatokkal válok meg tőle. Sajnos nagyon nagyon elhúzódott az olvasása, így elég unalmasnak éreztem. Vagyis inkább eseménytelennek. Nem igazán történik benne semmi izgalmas, és ha mégis, azt sem úgy írja le az írónő, hogy izgulhassak rajta. A gyilkos kiléte sem volt meglepő. Hihetetlen, hogy a könyv vége ELŐTT sok oldallal már azt fejtegette nekem
Jane Austen, hogy miért és hogyan gyilkolt a bűnős. És a meglepetés???? Ez nem egy krimi, aminek a végén elégedetten meg kéne lepődnöm, hogy jéé, hát gondoltam rá is, de tényleg ő az?
Meg ez a szerelmi szál is: legalább egy csók, vagy még egy öleléssel is beérném, bár tudom, hogy Jane Austen életében nem volt komolyabb férfi, és fiatalon meghalt. Kegyetlenség akkor az áhítozásairól olvasni. És mindig úri gazfickónak nevezte Lord Haroldot… a könyv felénél kezdtem ebbe beleőrülni. Palackzöld pantallót viselt az úri gazfickó, Pontosan hétre érkezett az úri gazfickó, Komoran ráncolta a homlokát az úri gazfickó… teljesen olyan érzésem támadt, mintha az író büszkén kitalálta volna ezt a remek elnevezést, és boldogságában minél többet akarta volna használni.
Ami viszont jó volt, hogy rengeteg akkor élt művésszel ismerkedtem meg, és újra betekintést nyerhettem a 19. század legelejére.
Ajánlom azoknak, akiknek egy halom idejük van, és nem fenyegeti őket az a veszély, hogy félbe kell hagyniuk az olvasást. Ám ha jó krimit keresnél, akkor másfelé kell kutakodnod.


K_Heni
4.0/5

Könyvtárosunk ​ajánlására vettem a kezembe. Sajnos csak itthon láttam, hogy ez egy sorozat harmadik része, de azért belevágtam. Szerencsére nem kapcsolódott szorosan a többi részhez. Egészen a végéig izgalomban tartott, hogy vajon ki lehet a bűnös. Nagyon jó a korrajz, de Jane Austent nem tudtam belehelyezni. Viszont a sok lábjegyzet, mely Austen életéhez kapcsolódik, nagyon tetszett benne.


Timcsibaba77
5.0/5

Élmény ​volt olvasni ezt a könyvét is Stephanie Barronnak Jane Austin naplói nyomán. Igazi szövevényes ízléses történetet tár az olvasó elé most is a tehetséges írónő. Csak ajánlani tudom.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

74.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás

Címkék

Kollekciók