Ajax-loader

Mit ​tegyünk, ha kiderül, hogy a gabonafélékben található sikérre (gluténre) érzékenyek vagyunk? A könyv szerzője több, mint 10 éve kellett, hogy a gluténmentes ételek elkészítését megtanulja és e könyvben az eddigi tapasztalatai alapján készült receptjeit osztja meg az Olvasóval. „A gluténmentes finomságok recepteskönyvé”-be olyan ételek kerültek, melyek nagyon ízletesek, rendkívül mutatósak és mégis könnyen elkészíthetők. Recepteket találnak e könyvben a tésztaféléket kedvelő emberek ugyanúgy, mint a vitamindús, hiányállapotok elkerülését szem előtt tartó, egészséges táplálkozást igénylők. A gluténmentes ételek elkészítését érdemes könyvből tanul- ni, mert sok időt és fáradságot takaríthat meg vele! 107 étel receptjét és fotóját, valamint a „Hasznos információk” fejezetben a gluténérzékenységgel kapcsolatos fontos tudnivalókat találhat meg e kötetben az Olvasó. Jó étvágyat kívánunk!

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók