Ajax-loader

Ez ​a könyv nászajándék. Christa Meves elsősorban gyermekeinek szánta. Valami egyénit akart nekik útravalóként adni. Ezért megpróbált ebben a „Házassági ABC"-ben valamit átadni tapasztalataiból, amelyeket pszichopedagógiai tevékenysége folyamán és számtalan emberrel való találkozása során összegyűjtött. Nem szolgáltat a házasság hétköznapjaihoz receptet. Inkább azt a magatartást akarja megmutatni, amely képes a házasságot ma minden válságon átvezetni, és elevenné tudja tenni. Teljesen személyes irányt mutat meg az olvasónak, amely megfelel a modern partnerkapcsolaton alapuló életközösségek követelményeinek.

Christa Meves 1926-ban született. Germanisztikát, földrajzot és filozófiát tanult a wroclawi és kiéli egyetemen. Hamburgban állam vizsgázott, majd ott egészítette ki tanulmányait pszichológiával. Pszicho-pedagógiai kiképzést a hannoveri és göttingeni Pszichoterápiái Intézetben kapott. Orvosnő. Rendelője Uelzenben van. Két leány édesanyja.

1974-ben elnyerte a Wilhelm-Bölsch érmet, 1976-ban az Amade-díjat, 1979-ben a Konrád Adenauer díjat kapta meg irodalmi tevékenységéért. Tulajdonosa az Alsószászország tartomány érdemrendjének.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

6.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók