Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


tshehip
5.0/5

Csodálatos ​könyv, talán azt is mondhatnám, hogy a személyes bibliámmá vált!

Ilyen könnyű olvasmányom még sosem volt szigorúan jó értelemben, észre sem vettem ahogy lapozok. Biztosan az időzítésem volt tökéletes. A közös jövőnkért dolgozunk, a hétköznapokban az a gondolat tartja bennem a lelket, hogy pár év múlva már meglesz a saját meleg otthonunk. Sokat tervezgetek, mit, hogyan kéne csinálnunk, személy szerint én mivel, hogyan tudom majd megteremteni az otthon melegét. Ebből a remek olvasmányból rengeteg ötletet meríthetünk.
Az én életszemléletemen nem változtatott, mindenre csak helyeslően bólinthattam, csupán jó érzés volt olvasni, hogy igen, a helyes irányba tartok, jól gondolkodok.

A társadalmunkról megfestett képek néhol elborzasztottak, majd a toszkán minta ellenpéldáján felhevülve értetlenül kérdeztem magamban, miért nem így csinálja mindenki??
Igen, a könyv azt mutatja be, mit tanulhatunk a toszkán emberektől, de nem véletlenül nem “A csodálatos Toszkána” vagy “Miért költözz Toszkánába” a könyv címe! Bárhol élsz is, mindenhol megteremtheted magadnak a személyes kis toszkánádat, ettől kezdve pedig már a tiéd lesz mindaz amire a könyv olvasása közben és után sóvárogtál.
Mert sóvárogni azt biztosan fogsz, ezt garantálom!

Nagyon tetszett Ferenc stílusa és a könyv szerkesztése is.
A humorral átitatott, szívmelengető, tanulságos történetek és a könyv végén mellékelt receptek (amik olvasása közben azon kaptam magam, hogy folyik a nyál a szám szélén) harmonikus kerek egészet alkotnak!

Kedvenc!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

8.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók