Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Szilvi00
3.5/5

Az ​alapötlet nyomán, ez a könyv lehetett volna körömrágóan izgalmas, helyette hajtépően idegesítő lett (számomra). Sam amnéziája körüli rejtély az első fejezetekben még lebilincselt. Érdekes volt látni, hogy milyen változás állt be a személyiségében, miután kitörlődtek az emlékei. Minden homályos és kicsit misztikus volt. A karakterekkel viszont nem tudtam megbarátkozni. Öntelt és felszínes barátnők, beképzelt barát, sznob anyuka, felkapaszkodott apuka, színtelet testvér stb. Carson volt a kivétel, őt kedveltem. Sok évadnyi nyomozós sorozattal a hátam mögött, könnyűszerrel kitaláltam a tettes kilétét. Még az indítékéra is rájöttem. Ettől függetlenül nem volt rossz történet, párszor a hideg futkosott tőle a hátam, de úgy látszik, hogy Jennifer is képes kisebb csalódást okozni.


OMG! ​TE SZENT ÉG! ÁÁÁÁÁ!…
Befejeztem már egy ideje, de… Még mindig sokk alatt vagyok… Szinte 15 napon belül ez a 3. sokkom… Nincs ez jól gyerekek, nagyon nincs. Ha pedig most elmennék egy orvoshoz tuti kimondaná, hogy sokkos állapotban vagyok…Mert ez?! Ezt nem hiszem el…
Az egész történet nagyon érdekes, magával ragad és visz tovább. Ahogy Sam megküzd, hogy visszakapja az emlékeit, közben rájön, hogy az életét egy… ömm bitch ként élte. Hogy van egy új esélye az életre, hogy önmaga legyen és nem mások elvárásai. Arra ébredni egy reggel a kórházban, hogy nem tudod ki vagy , nem emlékszel semmire, nem ismered fel a saját szüleid… Bárki hazudhat, bárki mondhat bármit… elhiheted. És a végén, mikor kiderült minden… Uhh! SOHA AZ ÉLETBEN NEM GONDOLTAM VOLNA RÁÁÁ!
Hát kedves Jennifer L. Armentrout… Talán életemben te okoztad a legtöbb meglepetést könyvekben!
A könyv nem tökéletes… De van valami ami beléd markol, elgondolkodtat…
Hihetetlen élmény! HIHETETLEN!
Bővebben: #Nemsokára! :)#
http://lalalunea.blogspot.hu/2014/07/jennifer-l-armentrou-dont-look-back.html


Caladril
5.0/5

Bevallom, ​teljesen tudatlanul rendeltem meg ezt a könyvet, kizárólag azért, mert Armentrout írta. És hát kérem, ez a nő tényleg nem tud hibázni! És úgy tűnik, hogy ez a krimis-tinis dolog nálam nagyon működik. Már a [[Kara Taylor: Prep School Confidential|Prep School Confidentialt]] is imádtam, de a Don’t Look Backben sokkal több a feszültség.
Samantha egy ismeretlen utcában tér magához, és ahogy később kiderül, napokkal ezelőtt tűnt el a legjobb barátnőjével együtt. Azonban nem csak egy barátnő mínusszal tér vissza, hanem emlékek nélkül is. Nem csak az elmúlt két napra nem emlékszik, még a saját nevét sem képes megmondani. És innentől kezdve vele együtt fedezzük fel (újra) az életét, a családját, a barátait, a szerelmét és az ellenségeit. Csakhogy a tükör torzult, mivel Sam már nem az a lány, aki az eltűnése előtt volt. Szépen lassan kerülnek helyére a kis mozaik kockák. Mindenki gyanús. Mindenki titkol valamit. A könyv vége felé már volt sejtésem a “gonosz” kilétét illetően, de egyszerűen nem mertem volna biztosan kijelenti, hogy ő az, mert olyan jól voltak csűrve-csavarva a szálak, hogy még a legvégén is azt hittem, tévedek, és ez csak a félrevezetés.
Akiről még muszáj említést tenni: Carson. Ugye, Daemon óta tudjuk, milyen jó JLA a pasik megalkotásában. Most sem lőtt mellé. ;)
Minden Pretty Little Liars rajongónak kötelező könyv!


Marcsika74
3.5/5

huh…nem ​is tudom…nem volt rossz. szeretem J.L.A. stílusát. De valahogy többet vártam. Sejtettem, hogy ki a tettes, csak mást gondoltam indoknak…


Nikodemus
5.0/5

jó ​kis tini thriller, nem hiányzott belőle semmi: dupla sőt tripla csavarokkal, megfelelő mennyiségű rózsaszínű habbal, happy end-el. most barátkozom az idegen nyelven való olvasással, de egy nap alatt kiolvastam. kíváncsi lennék a magyar fordításra is.
ajánlom bárkinek.


Enca
3.5/5

Talán ​már kezdek kinőni a tini könyvekből és ezért nem tudtam annyira értékelni sajnos. Pedig én tényleg nagyon akartam szeretni és az eleje olyan jól indult, hogy ott azonnal beleszerettem. De sajnos amint Sam hazatér, onnantól lejtőre indult nálam a könyv és ezért én Samantha-t hibáztatom. Mivel ő az aki végigvezet minket a történeten számomra fontos, hogy kedveljem őt ahhoz, hogy magát a könyvet is szerethessem. És sajnos itt volt a bibi. Mint ahogy a leírásból is kiderül a lány amnéziával szenved, tehát érthető, ha néha értetlennek és esetleg butuskának tűnik. De sajnos az az érzésem, hogy amúgy sem vág az esze annyira… Ezért a könyv eseményei valahogy nem értek engem akkora meglepetésként, ahogy azt az írónő valószínűleg tervezte. Talán a végső fordulat az egyedüli, amire csupán én is csak az utolsó fejezetekben jöttem rá.
Viszont ettől függetlenül a könyv még élvezhető volt számomra és bár néha a szememet forgattam Sam gondolataitól, mégse bírtam letenni a könyvet. Emiatt elég sokáig vacilláltam a pontozással, de sajnos végül a 3,5 felé billent.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók