Ajax-loader

London, ​1901. A metropoliszban pezseg az élet az új évszázad hajnalán: a tudomány és technika elképesztő eredményeinek köszönhetően a Brit Birodalom virágzik, a nagyérdemű léghajókkal járja a világot, a pazar estélyeken pedig mechanikus emberek szolgálják ki az úri közönséget. Ugyanakkor azonban szörnyű járvány pusztít a városban, amelynek áldozatai lelketlen gyilkológépekké változnak és a ködből előbukkanva marják meg a mit sem sejtő polgárokat, míg egy állítólagos világító rendőr sorra gyilkolja Whitechapel szerencsétlen lakosait. Amikor aztán még egy léghajó is lezuhan, Viktória királynő legjobb ügynökét állítja a nyomozás élére: Sir Maurice Newbury, az elismert antropológus, valamint tűzről pattant asszisztense, Miss Veronica Hobbes okkult és nagyon is evilági módszereket egyszerre hasznosítva szállnak szembe a ködbe burkolózó Londonban felbukkanó rejtélyekkel.

Értékelések
4.0/5 - 1 értékelés alapján

Márton Edit
4.0/5

Figyelemre méltó az író stílusa, meg tudta teremteni számomra azt a hangulatot amit vártam tőle. Kedveltem, szórakoztató olvasmány.
(A magyar kiadásban engem zavar, hogy van pár helyesírási hiba (+/- egy-egy betű), de ez nyilván nem a tartalom hibája.)


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

70.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók