Ajax-loader

Lépésről ​lépésre szóló utasításaival és könnyen követhető útmutatásaival fejleszti a kezdő művészek rajzkészségét és magabiztosságát, miközben szilárd alapokat nyújt. A könyv értékes tudnivalókat tartalmaz arról, hogy milyen anyagokat használjunk, milyen technikákban szerezzünk jártasságot, milyen készségeket fejlesszünk, és rengeteg hasznos tanácsot ad a rajzolással kapcsolatban.

- Gigantikus gépek
Fedezzük fel a világ legmasszívabb gépeit: a hatalmas repülőgépektől és a helikopterektől kezdve a hajókon át egészen a teherautókig és az építőipari gépekig.

- Természetfölötti lények
Sárkányok, zombik, vízköpők, kentaurok és vámpírok: a természetfeletti világ telis-tele van csodálatos teremtményekkel! A sötétségbe merészkedve alkossuk meg a saját hihetetlen képeinket!

- Extrém sportok
Idézzük fel a teljesen elképesztő sportok világát! Kapjunk el egy hullámot, ugorjunk le egy szikláról, szárnyaljunk az égen, hozzuk ki ezekből az extrém rajzokból a legtöbbet!

- Hősök és gonosztevők
Fedezzük fel a régi idők hőseit és gonosztevőit a feudális Japántól kezdve a vadnyugaton át egészen a tengerekig. Vajon a jófiúk vagy a rosszfiúk győznek? Mi döntünk!

- Veszélyes állatok
Óvakodjunk a hegyes méregfogaktól, az éles karmoktól, az ollóktól, a fullánkoktól és a fogaktól! Amikor lelapulva settenkednek, a bozótban másznak, vagy az eget szelik át, igen izgalmas ezeket az állatokat lerajzolni!

- Világűr
Tegyünk hatalmas lépést a saját világegyetemünkben. Semmisítsünk meg valamit, vagy alkalmazkodjunk a körülményekhez! Vakmerően menjünk olyan messzire rajzainkkal, amilyen messzire még soha, amikor földönkívülieket, űrjárműveket és bolygókat ábrázolunk!

- Gyors járművek
Lépjük át a hangsebességet ezekkel a szupergyorsaságú járművekkel! Versenyezzünk motorbiciklin, száguldozzunk Formula-1-es autóval, vagy szuperszonikus sebességgel szálljunk a levegőbe ezekkel a lélegzetelállító, hihetetlenül gyors járművekkel!

- Dinoszauruszok
Térjünk vissza a történelem előtti időkbe, és fedezzük föl a dinoszauruszok világát! A Stegosaurustól és a Triceratopstól kezdve a Brachiosauruson keresztül a Velociraptorig rajzaink mind félelmetesek lesznek.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók