Ajax-loader

A ​National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg – a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasókkal a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

Az utazás megtervezése: Rövid az idő, tenger sok a látnivaló – így állíthatjuk össze a legokosabban nagy-britanniai utazásunk menetrendjét.
Kalandra fel!: Nemzetiségi fesztiválok, éjszakázás a behavazott skót hegyek között, walesi bányalátogatás – megannyi különleges, kihagyhatatlan élmény.
Bennfentes tippek: Csak a beavatottak számára jelentős helyek, fontos tudnivalók – a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincset érő tanácsai.
Séták és autós túrák: Bath városa, a Tóvidék, Edinburgh Ó- és Újvárosa, valamint az oxfordi és cambridge-i egyetem – részletes leírással, térképpel.
Kirándulások: A Cotswold-hegység, távoli skót szigetek, Hadrianus fala és a walesi Gower-félsziget – háborítatlan zugok, rejtelmes nagy-britanniai vidékek.
Ne hagyjuk ki! Különösképpen ajánlott helyek és programok. Fényképek, illusztrációk és térképek. Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók