Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Nikolett0907
4.5/5

Igen ​gondoltam, hogy ebben a formában jobban fog tetszeni, mint a magyar kiadás.
Nem egy nagy durranás, de valahogy a humor része sokkal jobban átjött és tényleg sokat nevettem a történeten.
A karakterek még mindig felszínesek, de mégis szerethetőek.
Az esemény a szokásos sablon sztori némi extra energiákat igénylő erotikával.
Egy könnyed nyári délutánra tökéletes.


Brigi__
3.5/5

nem ​volt rossz könyv. számomra az egyszer elolvasom kategóriába tartozik.
humorban nem volt hiány, ugyanakkor nagyon kiszámítható volt.
kikapcsolódásra tökéletes olvasmány.


Ez ​a könyv valami iszonyat jó, halálra röhögtem magam. Legalábbis az első felén. Nagyon jól indított, alig bírtam letenni, de a közepén jött egy mélypont, ahol elkezdett unalmas lenni, és ez sajnos a végéig nem lett jobb.
Caroline új lakásába költözve azzal szembesül, hogy a szomszédja meglehetősen zajosan éli a szexuális életét, ráadásul nem is egy partnerrel. Néhány álmatlan éjszaka után Caroline átkopog és végre megismeri a titokzatos és szexis Simont. Az elején természetesen nincsenek nagyon jó viszonyban, a sok vicces helyzet és szöveg is ebből adódik. A könyv második felében viszont már leginkább csak azt láthatjuk, ahogy a gerlepár szép lassan komótosan összemelegszik, ami borzasztóan aranyos, de végtelenül unalmas a könyv első feléhez képest.
A vége felé én még reménykedtem egy fordulatban, még akár egy ex felbukkanása is megfelelt volna, de semmi, a szereplők csak a saját kis belső problémáikkal vannak elfoglalva. Az utolsó pár oldalon már nagyon nehezen rágtam át magam, volt egy olyan érzésem, hogy az utolsó néhány fejezetet már igazán ki lehetett volna hagyni.
Na de miután jól lehúztam, azért azt mondanám, hogy ajánlom mindenkinek és nem szabad kihagyni, mert nagyon szórakoztató kis könyvecske ez és nagyon kíváncsi vagyok az írónő többi művére is :)
Engem a borító a Nagy Szürkés vonalra emlékeztet, ne hagyjátok, hogy becsapjon, mert semmi köze nincs a történethez, max. ha a pasi farmerban lenne :)


PappDóra
5.0/5

Csak ​annyit tudok mondani, és akkor most tényleg nagyon őszinte vagyok, hogy rég kapcsolt már ki könyv ennyire. Nagyon jó volt. :)


Aranyos ​történet, jót nevettem rajta.
Az első 1/4-ben irritált mind a két főszereplő, gondoltam föl is adom, de végül meggondoltam magamat. Semmi különös, semmi magaslat. Vicces, aranyos, ennyi.


miriel
3.5/5

Nem ​volt rossz. Az elején kifejezetten vitt magával a könyv, aztán a kétharmadánál egy kicsit ellaposodott. Jókat nevettem rajta, úgyhogy ilyen szempontból mindenképp megérte elolvasni: sok a vicces szituáció. Viszont a végét nagyon elhúzta az írónő. Értem én, hogy be kell pótolni az elmaradt erotikát, de ez kicsit sok volt.
De könnyed olvasmányra vágytam és meg is kaptam.


Petra_Filó
5.0/5

Valami ​eszméletlen jó ez a könyv, nagyon szórakoztató, poénos, romantikus, erotikus, tehát minden benne ami kell. Nagyon várom a folytatást, kár, hogy még nem fordították le.


Csak ​annyit mondok, hogy nyár van, fiatal vagyok és bohó és nagyon jól szórakoztam :D


Először ​is: nagyon élveztem, jól szórakoztam.
Nem kellett gondolkodni, minden sejthető volt jó előre.
Bevallom, az alapfelállás miatt (a minden este más csajt döngető szomszéd és az orgazmusával társalgó nő) jegeltem egy időre a könyvet, de mivel a Redhead történetek bejöttek, végül mégis nekikezdtem.
Az O monológokat már felkészülten olvastam, mert mindenki ez kommentálta a könyvvel kapcsolatban. De a vége felé már nagyon bosszantott, kissé idióta lett, mikor jött a Brain, a Heart, a Backbone (!!!), és ‘O’ és még ‘LC’ is, valamint képbe került ‘Wang’… khm… szóval itt kis híján letettem.
A stílus suta, mert Caroline szemszögéből látunk mindent, aztán jönnek az sms-részek… aztán az autóban Simon, Neil és Mimi gondolataiba is belelátunk. Nem tudom, nekem kicsit ügyetlennek tűnt ebben a formában.
Ettől függetlenül édibédi romantikus, a konyha-szál külön bejött (nekem is plátói szerelmem egy Kitchen-Aid), bár a végén Clive gondolatai… jaaajh… de nem kellett volna.
Mindenesetre van egy szuper szó rá: agyzsibbasztó.
És amikor nem vágysz többre, csak kikapcsolni, ez a kiváló választás.


S_E_Tünde
3.0/5

Nagyon ​aranyos történet, de semmi több, még az erotikus jelenetek is aranyosan vannak leírni, ami inkább mosolyt csal az arcunkra mintsem másra hasson. Egyértelmű, hogy mi következik és ettől egy kicsit unalmas is. Nincs benne karakterfejlődés és hiányoznak a jellemek a mellékszereplőkből is. Kevés a háttérinformáció.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók